Julekalender | 5. december

Julekalender | 6. december

Reklame for Filorga.

Bag julekalenderens sjette låge gemmer der sig Filorga Nutri-Filler Lips.

Et super spændende produkt, som jeg er rigtig glad for, at jeg har fået lov til at udlodde! Filorga er medi-kosmetisk hudpleje, der giver synlige resultater. Filorga blev skabt i 1978 af hudlægen dr. Michel Tordjman, som var en fransk æstetisk læge med en passion for hudens cellefornyelse. Innovation og forskning i anti-ageing har siden drevet og udviklet Filorga, som i dag er et ISO-certificeret, højteknologisk, medicinsk laboratorium i verdensklasse. Filorgas produkter henvender sig til alle, der ønsker avanceret hudpleje med synlige resultater.

Alt du skal gøre er, at efterlade en kommentar nedenfor. 

Jeg er rigtig glad for Filorga (som jeg bl.a. har skrevet om HER), og denne ultra nærende læbeolie er ingne undtagelse. Den er på grænsen mellem medicin, kosmetik og make-up. Den giver tørre læber en behagelig elasticitet, en naturlig glød og langsomt mere fylde. Den virker nærende, reparerende og blødgørende samtidig med, at den har den der plumping effekt på læberne. Det er nærende olier, sheasmør, en kollagenpeptid booster samt NCTF® (en coktail af revitaliserende aktive ingredienser), som er med til at udrette små mirakler for dine læber og huden omkring.

Den henvender sig til alle kvinder, som ønsker at modvirke tegn på rynker og linjer omkring munden. Og gør vi ikke alle sammen dét? Man kan vel aldrig starte for tidligt – og det er heller aldrig for sent. Designet oser af eksklusivitet, og det er altså bestemt et produkt, som er fint at have liggende på badeværelset eller med i tasken.

Information om julekalenderen
Konkurrencen kører også på Instagram, hvor du kan få et ekstra lod ved at deltage. Der findes én vinder, som trækkes tilfældigt en uge efter konkurrencens start, og denne kontaktes direkte. Vær opmærksom på, at der kan være ventetid på modtagelse af præmierne, grundet helligdage og evt. ferie, fri, travlhed m.v. hos de respektive virksomheder, der sponsorerer præmierne. Deltagere skal have danske postadresser. 

12 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

Julekalender | 5. december