Julekalender | 4. december

Julekalender | 5. december

Reklame for IDUN Minerals.

Bag julekalenderens femte låge gemmer der sig det perfekte sæt fra IDUN Minerals med alt godt til dine øjne!

IDUN Minerals er et svensk makeup brand, som er baseret på højrensede mineraler. Brandet anvender de fineste og reneste ingredienser for at hjælpe din hud med at få et sundt og naturligt udseende. De mineral pigmenterne der anvendes i serien er højpigmenterede og derved drøje i brug.

Alt du skal gøre er, at efterlade en kommentar nedenfor. 

Det er altså en lækker pakke, der er på spil her d. 5. december. Intet mindre end fem fantatiske produkter fra IDUN Minerals. Du kan vinde deres Mineral Mascara Silfir, Kol (flydende eyeliner – vandfast), Perfect Eyebroes (øjenbrynsmascara), Eyeshadow Palette og en makeup børste. Altså, det perfekte sæt til smukke bryn og øjne. En stor del af produkterne er veganske, og så indeholder de hverken talkum, silikone, parfume, parabener eller bismuth oxychloride og er oprenset for nikkel, krom og mikroorganismer.

Jeg har selv været særlig glad for deres Mineral Mascara Eir, som jeg virkelig kan anbefale! Mascaraen som I kan vinde giver også nogle flotte vipper, men børsten er helt anderledes end Eir og giver en helt anden effekt. Men begge to er blandt mine favoritter! Det er altid lidt mere betryggende at bruge produkter omkring øjnene, når man ved, at de ikke indeholder alt muligt fyfy. Og når de så tilmed virker!

Information om julekalenderen
Konkurrencen kører også på Instagram, hvor du kan få et ekstra lod ved at deltage. Der findes én vinder, som trækkes tilfældigt en uge efter konkurrencens start, og denne kontaktes direkte. Vær opmærksom på, at der kan være ventetid på modtagelse af præmierne, grundet helligdage og evt. ferie, fri, travlhed m.v. hos de respektive virksomheder, der sponsorerer præmierne. Deltagere skal have danske postadresser. 

21 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

Julekalender | 4. december