Julekalender | 3. december

Julekalender | 4. december

Reklame for SachaJuan.

Bag julekalenderens fjerde låge gemmer der sig SachaJuan Thickening Shampoo + Thickening Conditioner.

Jeg er selv rigtig glad for SachaJuans hårpleje, så det er virkelig dejligt, at kunne forkæle en af jer med lidt fra godter fra brandet. SachaJuan har siden starten af år 2000 samarbejdet med svensk videnskab for at udvikle perfekte og professionelle hårplejeprodukter. Deres produktfilosofi kombinerer stil med funktion og deres hårplejeprodukter er af høj kvalitet, ukomplicerede og ærlige. De rummer klare og letforståelige fordele samt funktionelle ingredienser – navnene bærer præg af, hvad produkterne kan og gør for dig. Derfor kan du nemt vælge de helt rigtige produkter. Simpelt og ærligt.

Alt du skal gøre er, at efterlade en kommentar nedenfor. 

Shampooen giver volumen i to trin – ved at øge hvert hårstrås fylde og ved at skabe en stærk basis for styling. Conditioneren gør håret blødt, giver det næring og er også en god basis for styling. Den virker udfiltrende og beskyttende samtidig med, at den gør håret friskere og mere skinnende. Lad den gerne virke i et par minutter, før du skyller den ud.

Fælles for begge produkter er, at grundformlen er suppleret med den plejende Ocean Silk Technology og gode egenskaber fra balsamingredienser som giver fyldig, blød volume og en let fornemmelse. Varme- og UV-beskyttelse arbejder sammen og giver et stærkt, sundt og glansfuldt hår. Produkterne er særligt gode til fint og tyndt hår. Og ja, så er de jo bare super fine at have stående 😉

Information om julekalenderen
Konkurrencen kører også på Instagram, hvor du kan få et ekstra lod ved at deltage. Der findes én vinder, som trækkes tilfældigt en uge efter konkurrencens start, og denne kontaktes direkte. Vær opmærksom på, at der kan være ventetid på modtagelse af præmierne, grundet helligdage og evt. ferie, fri, travlhed m.v. hos de respektive virksomheder, der sponsorerer præmierne. Deltagere skal have danske postadresser. 

13 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

Julekalender | 3. december