Julekalender | 2. december

Julekalender | 3. december

Reklame for Skin Republic.

Bag julekalenderens tredje låge gemmer der sig tre skønne sheetmasks fra Skin Republic.

Skin Republic er videnskabeligt formuleret af dermatologer og har fokus på hudpleje til ansigtet, décolleté, øjenområdet og fødder. Brandet tilbyder forskellige sheet masker med koncentrerede doser af fugtgivende og aktive ingredienser. Når masken påføres, fungerer sheet masken som et ekstra lag hud, der hjælper serummet med at blive absorberet hurtigere og mere effektivt. Maskerne fås til alle behov!

Alt du skal gøre er, at efterlade en kommentar nedenfor. 

Du kan vinde tre sheetsmaks:
Skin Republic Bubble Purifying + Charcoal Face Mask
Skin Republic Gold Hydrogel Face Mask
Skin Republic Hydrogel Green Tea Face Mask

Skin Republic Bubble Purifying + Charcoal Face Mask er en sheet maske, der har en oxygerende effekt, som renser og forfiner dine porer. Den indeholder frugtsyrer, der eksfolierer, fjerner døde hudceller og lysner huden. Den er bl.a. lavet med aktivt kul, og når den udsættes for luft, vil masken begynde at boble og skumme ind i hudens porer. Gnid på pakken et par sekunder for at aktivere boblerne, lad masken sidde i 15-20 minutter, fjern masken og massér overskydende bobler og skum ind i huden. Rens af med vand til sidst.

Skin Republic Gold Hydrogel Face Mask er en sheet maske, som giver din hud en flot glød. Den reducerer tegn på aldring og udglatter fine linjer. Huden føles blød, plump og ser generelt mere ungdommelig ud efter brug. Lad masken sidde i ca. 30 minutter, fjern masken og massér overskydende serum ind i huden. Rens af med vand til sidst.

Skin Republic Hydrogel Green Tea Face Mask er en sheet maske, der beskytter huden mod forurening og for tidlig aldring – som kommer fra udefrakommende faktorer – bl.a. ved hjælp af grøn the. Huden føles gennemfugtet og fornyet efter brug, og rødme minimeres af kamilleblomst, som også er en aktiv ingrediens i masken. Derudover forhindrer den bumser og gør huden mat. Lad masken sidde i 30-40 minutter, fjern masken og massér overskydende serum ind i huden. Rens IKKE huden.

Information om julekalenderen
Konkurrencen kører også på Instagram, hvor du kan få et ekstra lod ved at deltage. Der findes én vinder, som trækkes tilfældigt en uge efter konkurrencens start, og denne kontaktes direkte. Vær opmærksom på, at der kan være ventetid på modtagelse af præmierne, grundet helligdage og evt. ferie, fri, travlhed m.v. hos de respektive virksomheder, der sponsorerer præmierne. Deltagere skal have danske postadresser. 

7 kommentarer

 • Dorthe Bille

  Lige hvad min vintertrætte hud trænger til

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lis

  Kunne min hud godt bruge

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Bruger ansigtsmasker alt for sjældent, må til at gøre det noget oftere 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Julie Deschanel

   Hej Louise,

   DU er den heldige vinder! Stort tillykke 😍 Du må meget gerne sende mig navn, adresse, e-mail og telefonnummer på min e-mail: jlomade@live.dk 🎅🏼

   Grundet jule-travlhed, fridage, ferie m.v. hos de forskellige virksomheder (og sikkert også dem, der leverer pakkerne), så skal du være opmærksom på, at der kan gå nogle uger (måske længere) før du modtager din præmie 🎁 Du er selvfølgelig velkommen til at tage fat i mig, men måske præmien først kommer frem efter jul 🎄

   Kh Julie.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Ville være skønt med nogle ansigtsmasker, så man kan blive lækker til jul! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisa Nielsen

  Findes der noget bedre end ansigtsmasker?! :o)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mai

  Jeg har ikke rigtig før gjort i det med masker, men her i weekenden var jeg vild og gjorde det. Det var fedt! Jeg vil gerne blive ved! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

Julekalender | 2. december