Test: koreanske produkter

Konkurrence: Bioderma Hydrabio

Reklame for Bioderma. Lige nu kører der en rigtig lækker konkurrence (hvis jeg selv skal sige det) ovre på min Instagram – juliedeschanel -, hvor du kan vinde et fint efterårskit fra Bioderma. Kittet indeholder en micellarwater, et serum, en creme samt en lille cute rejsetaske/holder til dine vatrondeller. Nedenfor kan du læse om produkterne, som du altså kan vinde ovre på min Instagram-profil.

Step 1 = Bioderma Hydrabio H2O: Jeg tænker, at de fleste nok efterhånden kender til micellarwater. Micellarwater er en rensevand, der er udviklet af en opløsning af miceller. Denne her er en fugtgivende og opfriskende variant, der er særligt egnet til dehydreret og sensitiv hud. Den renser mildt og skånsomt huden – både for skidt, snavs, overskydende fedt samt makeup (både ansigt- og øjenmakeup, herunder vandfast makeup). Den indeholder hverken parabener eller alkohol, og de aktive ingredienser er blandt andet: miceller, aquagenium (der genvinder hudens evne til at fugte sig selv), D.A.F-kompleks (der øger tolerancetærsklen i huden) samt beroligende ingredienser (der lindrer og modvirker irriteret hud). Rensevandet anvendes både morgen og aften, for at fjerne alt skidt og snavs, inden man tilfører huden aktive produkter som serum og cremen.

Step 2 = Bioderma Hydrabio Serum: Dette serum kan anvendes af alle hudtyper, men er særligt velegnet til tør eller meget tør hud. Serummet tilfører intensiv fugt til huden, som enhver hud har brug for her i efterårskulden og -blæsten. Serummet indeholder allergivenlig parfumen, og indeholder ingen allergener. De aktive ingredienser er blandt andet: aquagenium (der genskaber hudens naturlige evne til at fugte sig selv), hyalonsyre, glycerin samt xylitol (der holder vandet tilbage inde i huden, for at skabe et passende fugtniveau i huden). Serum anvendes både morgen og aften efter afrensning af huden.

Step 3 = Bioderma Hydrabio Ansigts Creme: En nærende og fugtende ansigtscreme, som er særligt udviklet til sensitiv, tør eller meget tør hud. Den giver med det samme fugt, virker udglattende på hudens struktur og har en anti-age effekt. Cremen er allergivenlig, indeholder hverken parabener eller alkohol, og de aktive ingredienser er blandt andet: aquagenium (der genskaber hudens naturlige evne til at fugte sig selv), æblefrø- ekstrakt (der aktiverer aquaporiner, hvilket sætter gang i vandgennemstrømningen i huden), salicylsyre (der udjævner og udglatter hudens struktur) samt E-vitamin (der beskytter mod oxidativ stress og mindsker tidlig kutan aldring). Creme anvendes både morgen og aften efter afrensning af huden.

Ingen kommentarer endnu

Efterlad gerne en kommentar til indlægget

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

Test: koreanske produkter