Test: koreanske produkter

Hvad der fylder hos mig lige nu #1

Nogle gange synes jeg, at det kan være svært, hvad jeg skal skrive om herinde. Altså, de lidt mere personlige indlæg. Jeg har jo en masse på hjertet, men ikke altid nok til, at det fortjener et helt indlæg. Eller at det er vigtigt nok til, at det fortjener et helt indlæg. Så nu vil der ind i mellem komme de her indlæg hvad der hylder hos mig lige nu, hvor jeg samler nogle af de tanker, der tager plads hos mig.

Det arbejde der. Det tænker jeg ret meget på. Det er måske mere rigtig at skrive, det arbejde der som jeg jo ikke har, for jeg har jo ikke noget arbejde. Men vil jeg have et arbejde? Hvilket arbejde skal det være? Skal jeg bare til at tage et eller andet, hvad som helst, for at få lidt penge ind på konto? Eller skal jeg blive ved med at vente på det helt rigtige, nyde min frihed, min ekstra tid? Jeg vil gerne indrømme, at da telefonen (endelige) ringede efter min sidste jobsamtale, da kom jeg sgu til at tænke: “fuck, hvad hvis jeg får det?”, lige inden jeg tog telefonen. Selvom jeg egentlig troede, at jeg gerne ville have det. For det var et mega fedt job, søde mennesker, god beliggendhed osv. osv. Men når man tænker sådan dét. Vil man så have et arbejde? Eller var det bare ikke det rigtige alligevel? Nu har jeg lige søgt et andet job, og jeg føler allerede, at det er en hel anden mavefornemmelse. Nu må vi se. Åh altså.

Det studie der. Det kommer vel ikke som en overraskelse, når nu det er et fuldtidsstudie, at det så er meget i mine tanker. Men det er mere det der med, at det er et så kaotisk studie. Man kan aldrig være sikker på, at få de fag man gerne vil have – så man kan skabe sig den profil man gerne vil have. Hvad nu, hvis jeg ikke får de fag, som jeg (føler at jeg) SKAL have? Min ene eksamen er blevet lavet om, selvom jeg næsten udelukkende valgte faget pga. eksamensformen. Hvordan skal det nu gå? Vil det overhovedet gå? Mine eksaminer ligger med fem dages mellemrum. Skal jeg blanke den ene, så jeg har fuld fokus på den anden? Skal jeg bare få begge dele overstået? Åh altså.

Det vægttab der. De sidste 5-6 ugers tid har jeg været i træningscenteret ca. 6 dage om ugen. Det er altså næsten hver dag, at jeg slæber mig selv derned. Jeg både løber og styrketræner – ret intensivt – så det er mange timer og meget energi hver uge. Men jeg kan simpelthen ikke tage mig sammen til at spise 100% ordenligt. Hvorfor kan jeg ikke det? Jeg spiser nok 80% ordenligt, men det er som om, at de sidste 20% fucker hele mit vægttab op, for min vægt har seriøst været stille stående i så lang tid, at jeg ikke engang ved hvor længe. Jeg kan mærke, at der sker ting og sager, for en del af mit tøj er blevet for stort, og lige pludselig kan jeg passe noget af det tøj, der længe har ligget bagerst i skabe og skuffer. Men det skide tal på vægten, det rykker sig bare ikke. Hvorfor fanden kan jeg ikke bare spise ordenligt? Hvorfor bruger jeg X antal timer på træning dagligt, når jeg så alligevel fucker det hele op? Hvad nytter det så? Åh altså.

Det pizzafjæs der. Min hud skaber sig så meget for tiden, og det går mig virkelig på. Da jeg var yngre døjede jeg meget med akne, jeg er også blevet mobbet med det, så det har altid fyldt rigtig meget. Jeg har aldrig haft en vildt flot hud, men kom med tiden af med en stor del af problemerne. Og nu er den gal igen. Hvorfor dog det? Jeg blamer min spiral, men kan jo selvfølgelig ikke være sikker. Jeg spiser slet ikke junk, som jeg gjorde førhen, så det er ikke dét. Generelt er min kost sund og varieret (jeg spiser bare for meget og for store mængder) og jeg drikker stortset kun vand. Og jeg spiser nok 70% økologisk. Det er slet ikke så slemt, som det før har været, men alligevel slemt nok til, at jeg heeeele tiden tænker over det. Hvornår bliver det bedre? Bliver det bedre? Åh altså.

Ingen kommentarer endnu

Efterlad gerne en kommentar til indlægget

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

Test: koreanske produkter