The Ritual of Holi by Rituals Cosmetics

Test: koreanske produkter

Reklame for Klairs.

For en uges tid siden skrev jeg et indlæg om de 10 trin i den koreanske hudplejerutine. Jeg lovede at lave et selvstændigt indlæg om de koreanske hudplejeprodukter, som jeg selv har haft mellem hænderne, og det får I så her. Alle produkterne er fra Klairs, som jeg generelt er super begejstret for. Der er ingen af produkerne, som jeg ikke har kunnet lide, har reageret dårligt på eller lignende. Produkterne kan købes på www.glowid.com.

Klairs Pore Gentle Black Charcoal Soap: Den fineste sæbeblok, der renser porerne i dybden samt fjerner skidt, snavs, fedt og overskydende talg fra huden uden at udtørre den. Den indeholder ingen kunstige tilsætningsstoffer eller parfume men derimod kul (der fjerner døde hudceller) samt ghassoul ler fra Marokko (der fjerner urenheder og talg). Jeg har brækket sæbeblokken op i mindre stykker, og bruger så et lille stykke ad gangen. Sæbestykket gøres vådt med vand, skummen arbejdes op i hænderne, og masseres så ind i huden for til sidst at blive skyllet af med lunkent vand.

Klairs Supple Preparation Unscented Toner: Denne toner fås både med og uden duft. Jeg har valgt at teste denne, der er uden duft, men lige så effektiv som deres prisvindende toner. Toneren fjerner snavs og talg, reducerer irritation og fugter i dybden samtidig med at den genopretter pH-balancen i huden efter rens. Jeg har egentlig ikke gjort mig så meget i toner førhen, men det er et vigtigt trin, da det forbereder huden til de næste trin i din rutine samtidig med, at det hjælper huden med at absorberer serum, cremer, masker m.v. bedre. Så jeg bruger toner nu – når jeg liiige husker det. Toner bruges efter rens, og denne kan bruges af alle hudtyper. Den udtørrer slet ikke huden, som jeg ellers frugtede lidt at den ville. Brug almindelige vatrondeller, dem nedenfor (som virkelig kan anbefales) eller dine hænder til at fordele toneren.

Klairs Toner Mate 2 In 1 Cotton Pad: I denne æske finder du to forskellige typer high-end bomuldsrondeller, som bruges til at øge effekten af din toner. Den ene er en compressed cotton pad, der – som navnet antyder – er en mere “sammenpakket” udgave. Den er specielt designet til brug sammen med toner, da den hjælper produktet med hurtigere at blive absorberet i huden. Den anden er en sponge cotton pad, der mere minder om en svamp/engangsvaskeklud, der suger toner og fordeler det på huden (modsat en traditionel bomuldsrondel, der blot absorbere det meste af produktet). Efter man har renset huden påfører man toner på compressed cotton pad, og kører den forsigtigt rundt i ansigtet for at fjerne det sidste snavs. Derefter påfører man toner på sponge cotton pad, og dupper den forsigtigt rundt på huden.

Klairs Rich Moist Soothing Serum: Det her serum kan anvendes af alle hudtyper, også følsom hud. Det er et serum, der fugter helt ned til det cellulære niveau, beroliger huden og giver en optimal fugtbalance. Den anvendes efter rens og toner, hvor det masseres rundt i ansigtet og på halsen. Jeg bruger det egentlig som et “basis serum”, efter rens og toner, men inden et andet serum, som er mere målrettet mit “problem” (lige pt bruger jeg et akne-serum om morgenen og Estée Lauders Advanced Night Repair om aftenen, efter dette serum).

Klairs Freshly Juiced Vitamin C: Dette serum indeholder C-vitamin, som bekæmper hudens aldring og bl.a. hjælper til med at udjævne hudtonen, blege pigmentpletter (samt forhindre forekomsten af dem), øge fastheden i huden og mindske fine linjer. C-vitamin er SKØNT. Serummet kan bruges af alle hudtyper, men har du følsom hud, skal du kun benytte et par dråber og har du meget følsom hud, kan du nøjes med at blande den op med din ansigtscreme. I starten anbefales det, at man bruger serummet  1-2 gange om ugen og derefter øger det med én dag om ugen, da C-vitamin kan være lidt “hårdt” for huden. Prøv dig frem. Grunden til at jeg ikke bruger dette serum lige pt er, at huden bliver meget følsom over solen, når man anvender C-vitamin – og jeg skal jo snart ned og bage i sol. Så jeg tænkte, at det var en dårlig kombi.

Klairs Midnight Blue Calming Cream: Den fineste, blå ansigtscreme, der bl.a. beskytter, lindrer og beroliger irriteret og stresset hud. Du kan bruge den i hele ansigtet eller som punktbehandling hvis du har nogle områder i ansigtet, der er mere problematiske end andre. Den er særligt god til olieret, akneramt og følsom hud, men kan også bruges som aftersun til solbrændt hud, efter barbering/voks, laserbehandling eller lignende. Den er næsten et lille mirakel. Den indeholder guajazulen, der virker beroligende og reparerende på huden samt genopbygger beskadiget hud og lindrer (det er også guajazulen, der giver cremen den blå farve). Den indeholder også centella asiatice, der letter cellefornyelsen samt forhindrer ardannelse og hyperpigmentering. Brug den som sidste trin i din rutine eller evt. efter behov på de områder, som du har problemer med.

Klairs Freshly Juiced E-Vitamin Mask: Dette er et multifunktionelt produkt (der har den sjoveste konsistens), som både kan anvendes som en fugtmaske – der skylles af efter X antal minutter -, en natmaske – som du sover med – eller som en almindelig ansigtscreme. Den er god til alle hudtyper. Brug den efter rens, toner og serum, enten som en almindelig creme, der masseres ind i huden eller som en maske med et ekstra tykt lag, inden du går i seng. Bruger du den som almindelig fugtmaske, så brug den INDEN serum, og påfør så serum efter masken er skyllet af. Den udjævner hudtonen, mindsker fine linjer og forebygger alderstegn. Den indeholder bl.a. E-vitamin, niacinamid (der bl.a. booster effekten af C-vitaminprodukter) og adenosin.

 

Ingen kommentarer endnu

Efterlad gerne en kommentar til indlægget

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

The Ritual of Holi by Rituals Cosmetics