Vores tur til Grønland

The Ritual of Holi by Rituals Cosmetics

Reklame for Rituals.

Åh, endnu en vellykket serie fra et af mine absolutte favorit brands, Rituals Cosmetics. The Ritual of Holi. Serien er målrettet teenagere, og har et rigtig fint budskab. Man skal acceptere, hvem man er, og vise sine sande farver, for det er dér man i sidste ende finder selvtilliden og glæden. Rituals vil gerne have budskabet ud om, at livet skal være sjovt og ikke trist. Man skal bare være, som man er, og man behøver ikke at være perfekt. Det er da et dejligt budskab, synes du ikke?

The Ritual of Holi
Alle Rituals kollektioner er baseret på indiske traditioner, og Holi er selvfølgelig ingen undtagelse. Holi er en gammel, farverig festival fra Indien, der handler om glæde. Til festivalen bliver der kastet med farverigt pulver, så alle ligner hinanden sidst på dagen – hvilket er formålet. Alle sociale klasser bliver ophævet – uanset status, alder, uddannelse eller religion er alle lige.

Jeg har fået en del af produkterne fra serien til test, og er riiiimelig begejstret, selvom det er ved at være nogle år siden, at jeg selv var teenager. Det er en anderledes, sjov og vildt hyggelig serie med nogle helt unikke produkter.

Foaming Shower Gel: Som jeg har skrevet mange gange før, så er Rituals shower foams det skønneste at bruge i badet. Det er en blød, cremet skum/mousse og denne Holly Molly fra Holi-serien dufter af flamingo blomst og rød grapefrugt.

Crackling Body Mousse: Denne her mousse er SÅ sjov. Jeg troede først, at produktet var i stykker, fordi det sprøjtede mærkeligt og larmede. Men sådan er det! Det knitrer og knaser, både når det kommer ud og mens du smørrer dig ind. Det er virkelig en sjov og anderledes oplevelse. Moussen er god som aftersun, da den har en kølende, hydrerende og lindrende effekt på huden. Den dufter af flamingo blomst, rød grapefrugt, hvid lilje og fersken blomst.

Confetti Body Scrub: Okaaay, denne her er også virkelig sjov. Og anderledes. Det er en mild bodyscrub fyldt med farverig konfetti! Ja, konfetti. Din hud får en let eksfoliering, der efterlader den dejlig blød. Scrubben dufter skønt af hvid lilje og fersken blomst. “Livet skal være sjovt, ikke trist. Så sprøjt konfetti ud over din hud, og scrub alle dine bekymringer væk.”

Wobbling Shower Jelly: En fast, blævrende jelly der smelter på huden, når den kombineres med vand. Igen, et meget anderledes – men super sjovt – produkt, der dufter af flamingo blomst og pink grapefrugt.

Shower Foam Flower: Det her må være mit favorit produkt i serien. Så cute en idé. Igen, en blød og cremet skum/moussen. MEN, når du trykker den ud, så kommer den ud som den smukkeste rose! Hvor fint er det lige? Den dufter – ligesom moussen – både af flamingo blomst, rød grapefrugt, hvid lilje og fersken blomst.

Bath Bomb Flower, Fizzing Bath Bomb, Body Cream & Rubber Mask: Det er de fire resterende produkter, der er i serien. Jeg har desværre ikke haft dem mellem hænderne, men mon ikke de er lige så sjove og velduftende, som de andre? De er i hvert fald helt vildt fine!

Ingen kommentarer endnu

Efterlad gerne en kommentar til indlægget

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

Vores tur til Grønland