At lære at løbe 5 km.

Estée Lauder Breast Cancer Campaign #TimeToEndBreastCancer

Reklame for Estée Lauder.

Evelyn H. Lauder stiftede for 26 år siden the Breast Cancer Campaign med det formål at forebygge og bekæmpe brystkræft. På de 26 år har kampagnen indsamlet ikke mindre end 76 millioner dollars world wide. Det er ret mange penge, særligt hvis man liiiiige omregner det til danske kroner. Holy moly.

Produkterne kan købes fra på mandag d. 1. oktober på mærkernes egne hjemmesider

Igen i år kan du finde smukke limited edition produkter fra Estée Lauder, Clinique og Origins. Og – hold nu fast – 100% af salget bliver doneret (ex. moms). Altså, ikke bare 100% af overskuddet eller en procentdel af salget. Det er 100% af salget (ex. moms), som bliver doneret. Så det er ren forærring til et godt formål. Dér kan man vidst snakke om at shoppe beautyproduter med GOD samvittighed, hva? Og det er (igen) nogle rigtig lækre – og ikke mindst smukke – produkter, som du kan købe. Samtidig med, at du giver penge til et fantastisk godt formål. Kan det blive meget bedre? Det er jo også win win, hvis du mangler en fødselsdagsgave til en du har kært eller allerede er begyndt at tænke på julegaver. To fluer med et smæk.

Estée Lauder Advanced Night Repair: Det her er stjernen i kampagnen, hvis I spørg mig. Så smuk. Det er Estée Lauders ikoniske og bedst sælgende serum, hvortil der medfølger en fin nøglering. Seruemmet giver en blødere og mere strålende hud, og er virkelig fantastisk. Pris for 50 ml: 850 kr. Find den HER.

Origins Hand & Mind Relief: En fin gaveæske med Plantscription Anti-Ageing Hand Cream og Peace Of Mind On-The-Spot Relief. Håndcremen er ren nostalgi for mig, da jeg fik nogle (af mine aller første) ansigtsprodukter fra den serie i julegave, da jeg var 13-14 år. Det havde jeg egentlig glemt alt om, indtil duften spredte sig. Spot Relief bruges i nakken, ved tindingerne og på øreflipperne mod anspændthed og stress. Der medfølger en fin lille nøglering til produktet. Pris for sættet: 145 kr.

Clinique Dramatically Different Moisturizing Lotion+ Jumbo: Mens jeg skrev om Plantscription produkterne, som jeg fik i julegave, kom jeg i tanke om, at det faktisk også var den jul, at jeg stiftede bekendtskab med denne lotion for første gang. Det er sgu da lidt pudsigt. Det er en klassiker, som jeg personligt aldrig bliver træt af. Det er en let lotion, der giver masser af fugt og styrker hudens barriere. Der medfølger en fin lille pin til sættet. Pris for 200 ml: 465 kr. Find den HER.

Estée Lauder Powerful Pink Contour & Highlight Minaudiere: En lille fin cluth der indeholder 3 limited editions – Rosy Glow Blush, Sculpting Bronzer og Luminizer Highlighter – sammen med en Color Lipstick i farven Candy. Super smukt sæt! Pris for sættet: 895 kr. Find den HER.

Til eventet spiste vi morgenmad fra Fars Dreng (som havde kommet koriander i avokadocremen, nooooooo), lærte hvordan man undersøger sig selv for knuder og hørte mere om kampagnen, historien bag og selvfølgelig produkterne. Jeg selv prøvet serummen og lotionen forud for eventet, og håndcremen tog jeg i brug kort tid efter, da jeg ikke havde fået smidt en i tasken hjemmefra. Skønne, virksomme produkter. Jeg kan kun anbefale jer at prøve dem – de forhandles i bl.a. i Magasin og Matas i de “almindelige” udgaver, hvor I evt. kan teste dem, og se om det er noget for jer. Dog er det altså kun på mærkernes egen hjemmeside, at de fire limited editions forhandles fra på mandag (d. 1. oktober).

2 kommentarer

 • Carina // www.kraftedeme.dk

  Som tidligere brystkræftramt kan jeg kun blive glad for, at andre skriver om emnet 🙂 🙂 Og hvor er det bare godt, at de giver 100 % af omsætningen af disse produkter til formålet!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Julie Deschanel

   Hej Carina,

   Ked af at høre, at du selv har været ramt. Det må have været hårdt! Min mor er selv kræftfri (dog med modermærkekræft), snart på andet år, og det er bare en modbydelig sygdom.

   Det er så fantastisk, at de giver 100% af hele salget – jeg håber, at de får solgt en masse produkter, så der bliver samlet en masse penge sammen!!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

At lære at løbe 5 km.