Koreansk hudpleje: de 10 trin

Spontant, køligt og lidt stressende

Det er jo ikke mange dage siden, at jeg skrev det her indlæg om min kommende rejse til Dubai. Afgang er om fire uger fra – faktisk helt præcist fire uger fra i går – så derfor var det jo (næsten) selvsagt, at det var min næste destination. Men sådan skulle det ikke være, for jeg blev inviteret til Island i starten af ugen, og flybilletterne dertil blev bestilt få dage senere. Så næste stop bliver Island!

Da man var mindre, og hørte om Island, så tænkte man jo lidt, at det måtte se ud som på billedet ovenfor. Og at Grønland var grønt. Men så blev man jo ældre, og derved også klogere (på nogle punkter), og fandt ud af at Island ikke er is men grønt, og at Grønland ikke er grønt men is. Så det bliver nok ikke helt så hvidt – og forhåbentlig heller ikke så koldt på Island – som på billedet, der er taget på Grønland i januar måned (-30 grader).

Jeg har mellemlandet en del gange på Island til og fra USA, men jeg har aldrig været der sådan rigtigt. Den ene gang havde vi faktisk en mellemlanding på 12 timer eller noget i den dur, og alligevel havde ingen af os tænkt, at man kunne bruge tiden andre steder end på en bænk i terminalen. Så det bliver endnu et sted på verdenskortet, som jeg kan krydse af. Jeg skal af sted med min far og min lillebror fra tirsdag til lørdag i efterårsferien.

Lørdag? Jamen, er det ikke der du rejser til Dubai? Jo, det er det. Og det er der, det stressende element kommer ind i billedet. Jeg flyver fra Island kl. 6.30, lander i Kastrup kl. 11.45 og skal med flyet til Dubai kl. 16.50. Hvis alt går efter planen, så har jeg jo laaaang tid i Kastrup Lufthavn, for der er ikke tid til at tage hjem at vende. Men det er lidt stressende at tænke på, hvis flyet fra Island skulle blive forsinket. Så dét prøver jeg at lade vær med. Samtidig bliver det en ret lang dag, da vi som sagt flyver fra Island kl. 6.30 (så vi har jo været oppe før fanden får sutsko på), og lander i Dubai kl. 23.25 (dansk tid). Og så skal vi jo lige til hotellet. Vi regner dog med at bo ved lufthavnen, nu når vi lander så sent.

Så ja. Jeg søger både rejsetips til Dubai og Island nu 😉

Ingen kommentarer endnu

Efterlad gerne en kommentar til indlægget

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

Koreansk hudpleje: de 10 trin