Olaplex Bond Maintenance + Perfector

Flybilletterne er bestilt!

Det var jo helt underligt at gå rundt, og ikke have planlagt den næste rejse. Jeg har for det meste en rejse i kikkerten, og det har jeg heldigvis fået igen. Langt om længe. Og det er slet ikke så langt ude i fremtiden. Vi rejser d. 20. oktober og er væk 10 dage. Så det er jo lige om lidt!

Jeg har givet nogle ledetråde på Instagram: der er varmt, jeg har aldrig været der før og vi skal af sted til oktober. Så altså, der er varmt i oktober. Nogle andre ledetråde – som nok får 9 ud af 10 til at gætte hvor det er – kunne være, at der er eftersigende skulle være rigtig dyrt, der er en masse sand og kææææmpe skyskrabere. Tænker du det samme, som jeg gør nu?

Vi har talt mange gange om, at vi skulle derned. Men det er bare aldrig blevet til noget. Vi havde planlagt en rejse til nabobyen forrige januar, men så blev Jeannemor ramt af kræft et par måneder forinden, og så kan man altså ikke bare lige hoppe på en flyver til langbortistan. Jeg har to ugers ferie fra studiet til oktober, og det passede lige med nogle meget billige flyafgange, så NU skulle det være!

Vi skal selvfølgelig til Dubai. Storbyen midt i ørkene. Og vi glæder os helt vildt! Dem der har været der, vil nok synes at 10 dage er riiiiigtig lang tid – det har vi i hvert fald fået fortalt et par gange. Men det bliver ikke udelukkende en ferie, hvor vi skal opleve, opleve, opleve. Vi skal også bare nyde varme, nyde poolen, nyde de lækre hoteller og komme helt ned i gear. Så det bliver halvt oplevelsesferie og halv badeferie. Det bliver noget helt andet end vi er vant til – ingen af os har været på de kanter før, så det bliver uden tvivl rigtig spændende. Spørgsmålet er så bare, om man er til det eller ej.

Nogle tips, tricks, steder man skal spise, ting man SKAL se, steder man ikke behøves at se? Så smid gerne en kommentar nedenfor.

Ingen kommentarer endnu

Efterlad gerne en kommentar til indlægget

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

Olaplex Bond Maintenance + Perfector