Interiør hos Klædeskabet CPH

Origins Sheet Masks

1002695c-c54c-4436-9cd0-c47c9cdad411

En af de bedste ting der er sket i beauty-verden er sheet masker. Hvis I spørg mig. Jeg er vild med det, og måtte derfor også have en af hver, da jeg fandt disse fra Origins i Texas (særligt fordi de kun kostede 3$. De kan købes herhjemme til ca. 35 kr.). Nedenfor kan I læse om de forskellige masker i serien “Flower Fusion Sheet Mask”.

Alle maskerne er plantebaseret, og er fremstillet af bambus samt styrket med blomstervoks, der er et biprodukt fra æterisk olie. Blomstervoksen har en fantastisk blødgørende effekt på din hud. Maskerne kan med fordel anvendes om morgenen, før du påfører creme og makeup, da den giver en fløjlsagtig og glat overflade samt efterlader et perfekt underlag til din makeup. De giver alle øjeblikkelig fugt, en god udstråling og minimerer fine, tørre linjer.

c5da709c-40b6-46c0-baa1-0c7396b017e4

Origins Flower Fusion Sheet Mask ROSE: Denne maske giver øjeblikkeligt fugtmættet hud, der efterlades blød og behagelig. Den er med rose, som jo bare er en velkendt, fortryllende duft for os alle.

Origins Flower Fusion Sheet Mask LAVENDER: Denne maske giver øjeblikkelig lindring og har en beroligende effekt på stresset hud. Den er med lavendel, som de fleste ved har en fantastiske beroligende effekt på sind, sanser og krop. Denne ville jeg personligt bruge inden sengetid, da lavendel er en god duft at gå i seng med (det lyder helt forkert).

Origins Flower Fusion Sheet Mask VIOLET: Denne maske genskaber hudens ungdommelige udstråling. Den er med viol, som har en beroligende effekt – både på din hud men også på dit sind og din krop.

Origins Flower Fusion Sheet Mask JASMINE: Denne maske giver en silkeblød og behagelig hud. Den er med jasmin, der er en varm og behagelig duft.

Origins Flower Fusion Sheet Mask RASPBERRY: Denne maske giver øjeblikkeligt huden fornyet vitalitet. Den er med hindbær, der dufter fantastiske og som har en opkvikkende og opfriskende effekt på både hud og sind. Denne glæder jeg mig særligt til at prøve!

Origins Flower Fusion Sheet Mask ORANGE: Denne maske genskaber øjeblikkeligt hudens sunde og strålende glød. Den er med appelsin, og har derfor en frisk duft af citrus, som er med til at give god energi og stimulerer sanserne. Jeg ville helt klart bruge denne om morgenen, da jeg er sikker på, at den giver hud og sind en god start på dagen!

Ingen kommentarer endnu

Efterlad gerne en kommentar til indlægget

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

Interiør hos Klædeskabet CPH