Amerikansk reality - hayu anbefalinger

Interiør hos Klædeskabet CPH

Reklame for Klædeskabet CPH.

I sidste uge var jeg med min søster forbi Klædeskabet CPH, som holder til ude i Brøndby (ved Park Allé 235 A). Udefra ser det ikke ud af meget, men man træder ind i et kæmpe lokale, som er et stort slaraffenland for os, der er vilde med interiør og fashion. Jep, du hørte rigtig. Du kan shoppe dit interiør og outfits – til enhver anledning – samme sted. Jeg vil vise jer lidt fra deres interiørafdeling i dette indlæg, og så må I vente i spænding på den øvrige del (medmindre I selv tager et smut derud inden da). 

   

Priser: Fyrfadsstage 45 kr. – Kande 150 kr. – Krukke 225 kr. – Stort sølv fad 600 kr. – Spisebord i beton 4000 kr. – Stol 1200 kr. 

Så mange goodies på et billede! Jeg er vild med kontrasten mellem det rå, grå beton spisebord og de feminine, lyserde detaljer. Kanderne og krukkerne er håndlavet i Portugal, hvilket bare giver lidt ekstra charme. Generelt så synes jeg, at priserne hos Klædeskabet CPH er rigtig gode – særligt taget i betragtning, at det ikke er ting, man finder hvor som helst. Der er en masse helt unikke ting derude, også den lidt mere skæve og sjove af slagsen. Jeg fik selv fingrene i den lækreste store pude, som hundene har fået som “hundekurv”. Den viser jeg jer snarest på Instagram (juliedeschanel).

Priser: Stol 1400 kr. – Pude 450 kr. – Kufferter hhv. 225 kr. og 325 kr. 

Mange af tingene ude hos Klædeskabet CPH kunne jeg snildt se hjemme i min stue, i min gang eller i mit soveværelse. Også i mit kommende hus, hvor der forhåbentlig er MEGET mere plads end i min 41 kvm. 2-værelses lejlighed. Jeg kan virkelig godt lide stilen, og hvis ikke det var fordi, at min SU ikke tillod, at jeg udskiftede halvdelen af mine møbler – så havde jeg nok gjort det uden at tøve. Lamperne på billedet ovenfor har pels på skærmen, og det er bare den fedeste deltaje!

SE lige de her fede biler og scooteren. De kan da både bruges til børneværelset eller som nips i stuen, på kontoret eller hvor man mangler lidt farve. Jeg synes, at de er mega cool! Det er ikke nogle, der flytter ind hjemme hos mig, men hvis man skal tilføje lidt mere “mandig nips” derhjemme eller har børn, så synes jeg, at de er helt perfekte. Priserne er meget overkommelige, de ligger fra 195 kr. til 325 kr.

Jeg er ret vild med det her billede. Selvom der i min stue er meget “koldt” med en farvepalette, der primært indeholder sort, hvid, grå og sølv – så kan jeg rigtig godt li’ det varme look, som kobber giver. Jeg har kobber i mit soveværelse, og det giver bare noget mere hygge (hvis I spørg mig). De grå kurve med kobber detaljer koster kun 100 kr. (!!) stykket.

Nedenfor kan I se lidt flere billeder ude fra Klædeskabet CPH. Se lige sofaen! Den er så cool. Og tæpperne der står op ad den, har jeg forelsket mig lidt i. De er lidt sådan marrocansk inspireret. Der er virkelig noget til enhver smag – medmindre man er til kedelige, ensformige IKEA møbler vel at mærke 😉

Priser: Stor puf med pelslapper 1595 kr. – Stort spejl med sølv ramme 2100 kr. 

Ingen kommentarer endnu

Efterlad gerne en kommentar til indlægget

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

Amerikansk reality - hayu anbefalinger