Snacks til studiestarten

Bedroom details and my walk in closet

Et indlæg med meget efterspurgte billeder. Billeder af mit “walk in closet”, som jo egentlig bare er nogle åbne garderobeskabe. Men det giver altså den der walk in closet feeling, som mange piger sikkert drømmer om. Til trods for at mit soveværelse kun er lige omkring 7 kvm., så synes jeg personligt, at det fungerer som det skal. Pladsen er virkelig godt udnyttet. Det tog fire år i lejligheden, før at soveværelset endelig er, som det skal være – men det var bestemt værd at vente på.

Der mangler lige et par små detaljer (som irriterer mine øjne enormt meget, når jeg kigger på de her billeder). Blandt andet de der små hvide dutter, som man proppe i hullerne, så der ikke er alle de små grimme sorte huller. Skabene skal også skrues ind i væggen, så de står helt lige. Men nu skulle I altså se det, efter al ventetiden!

Jeg er helt pjattet med de kobber farvede bøjler fra HAY. Jeg var meget i tvivl om, hvorvidt jeg skulle vælge dem i kobber, sort eller sølv. Men kobberet tilføjer lidt farve og varme, så jeg tror bestemt, at det var den rette beslutning. Skoæskerne har jeg valgt at bruge som opbevaring – dels til nogle af de sko, jeg ikke bruger så ofte og dels til tørklæder, stofposer m.v. Jeg gemmer altid skoæskerne til mine designersko, og så kan man jo lige så godt bruge dem til noget praktisk, fremfor at de bare står tomme og fylder.

Jeg har delt skabene op, så det gerne skulle være lidt nemmere at finde det tøj, som jeg skal bruge. På den ene væg, med dobbeltskabet, indeholder det ene skab lyst tøj: hvidt, lyserødt, beige m.v. (med undtagelse af den skrigende gule trøje, der åbenbart har sneget sig ind). Det andet skab har mørkt tøj: primært sort og noget gråt. Skufferne er også delt op, så der er hhv. t-shirt/toppe i den ene, cardigans/trøjer i den anden, skjorter eller flere trøjer i den tredje og bukser i den fjerde.

På den anden væg hænger der nogle toppe som jeg er særligt glad for. Den ene side er dedikeret til mine Helmut Lang toppe og t-shirts, mens den anden side er blandet godter. Skufferne indeholder hhv. basic toppe, de meget fyldige trøjer samt strik, nederdele/shorts og til sidst nat- og hyggetøj. Ved siden af har jeg nogle af mine sko stående og alle mine tasker står enten dér eller ovenpå skabet (som man ikke lige kan se på billederne).

Alle mine kjoler, fine buksedragter, jakker, veste, træningstøj og store trøjer – som der ikke var plads til i soveværelset – hænger i indbygningsskabet, som jeg har ude i gangen.

Ved siden af min seng har jeg et tøjsstativ, hvor jeg har lidt nattøj, kimonos samt mine yndlings hyggetrøjer til de kølige morgener (eller til når postmanden kommer før, jeg er kommet ud af fjerderne) hængende.

Sengen har faktisk været pisse dyr. Ikke fordi den er pisse god. Men fordi den skulle være i pisse specialmål. En madras er normalvis 200 cm. lang. Og det er jo også en rigtig fin længde, bare ikke, når rummet kun er 197 cm. langt. Jeg måtte derfor ud at finde en madras, der var 195 cm. lang, og den kunne LIGE PRÆCIS klemmes ned mellem væggene, og sidder nu i spænd. I må ikke spørge mig, hvordan vi får den “op” igen.

Som I måske kan se, så står madrassen på noget. Den står på en reol fra IKEA med fire rum, som er lagt ned. Der er en reol på hver side (selvfølgelig), hvor kasserne er fyldt med diverse ting og sager – blandt andet sokker, undertøj og lignende. God udnyttelse af pladsen, når man ikke har så meget!

For enden af sengen har jeg fået sat et TV op. For nogle vil det her nok lyde vanvittigt (og for andre helt normalt). Men de første tre og et halvt år vi boede her, havde vi faktisk ikke noget TV i soveværelset. Selvom mange tænker, at det måtte resultere i bedre søvn, så resulterede det egentlig bare i flere aftener, hvor vi hang inde i stuen eller faldt i søvn på sofaen. Ofte blev vi bare sovende derind, hvilket var super upraktisk, da vi efter et år i lejligheden skiftede sovesofaen ud med en sofa, som ikke var beregnet til at sove på – slet ikke to mennesker af gangen.

Nu mangler jeg bare sådan en skinne, så ledningen kan sidde pænt op af væggen 😉

Plakaterne har været vist før på bloggen, men de kan sgu godt tåle at blive vist igen! Jeg er vild med dem. Over sengen hænger der en lille gallerihylde med de fine plakater fra Desenio, nogle små kaktusser (som er det eneste, jeg kan holde liv i) og mine favorit bed-sprays fra Rituals.

Ingen kommentarer endnu

Efterlad gerne en kommentar til indlægget

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

Snacks til studiestarten