Sommerfavoritter fra Avéne

Snacks til studiestarten

Reklame for Karen Volf

Det er ikke første gang, at jeg har omtalt de her All in One kiks, crackers og barer fra Karen Volf. Og det er egentlig meget simpelt hvorfor, de ER virkelig gode. Udover smagen, så er det også nogle praktiske snacks. De er nemme at have med i tasken OG at spise på farten, hvilket gør dem til den perfekte snack til os studerende. Lad os se lidt nærmere på de enkelte varianter!

All in One kiks: Kiksene fås i fem forskellige varianter – rødbede og ingefær, banan (højeste indhold af fuldkorn), protein (højeste indhold af protein), rodfrugter (laveste indhold af fedt) og fuldkorn (højeste indhold af kostfibre). De her kiks må I ikke snyde jer selv fra at prøve. De mætter rigtig godt, og er en sundere snack – rent ingrediensmæssigt. De er pakket enkeltvist, med to styk i hver, så det bliver ikke nemmere at have dem med i tasken. Der er ca. 150 kcal. pr. portion, men det varierer lidt alt efter indhold.

All in One crackers: Rug crackersne fås i to forskellige varianter – havsalt og chiafrø samt tomat og rosmarin. Min favorit er klart førstnævnte. I begge varianter finder du 11 g. protein, 11 g. kostfibre og ca. 60% fuldkorn. De er gode som en snack alene, men også med hummus eller anden dip til og praktiske at have med på farten, da hver pose indeholder 150 g. Jeg forestiller mig, at de også kan være gode på et ostebord (hvis man er til sådan noget).

All in One barer: Barerne fås i fire forskellige varianter – hindbær og mørk chokolade (90 kalorier), kiks og mælkechokolade (93 kalorier), mørk chokolade (92 kalorier) samt nødder og mælkechokolade (99 kalorier). Min personlige favorit er den med hindbær. Som I kan se, så er de ret kalorielette. Dermed ikke sagt, at de som sådan er “sunde” – rent ingrediensmæssigt – de indeholder nemlig en del sukker. Men derved så tilfredsstiller de altså både den lille sult OG din sukkertrang. Du kan ofte finde barerne på tilbud til 10 kr. for 4 stk. (jeg køber dem tit i Fakta til den pris).

Ingen kommentarer endnu

Efterlad gerne en kommentar til indlægget

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

Sommerfavoritter fra Avéne