Endnu et impulskøb...

Sommerfavoritter fra Avéne

Reklame for Avéne.

Så er der lidt sommerfavoritter fra Avéne, som jeg jo er rigtig glad for. Jeg synes, at designet er super fint, og produkterne er spot on her til sommer. En god scrub, til at preppe huden til solen samt to gode muligheder for fugt efter soleksponering.

BODY GENTLE SCRUB: Jeg elsker, elsker, elsker scrubs. Det giver den blødeste hud og en mere jævn tan (her om sommeren, vel at mærke). Denne scrub – som bruges til kroppen, ikke ansigtet – eksfolierer skånsomt huden ved hjælp af biologisk nedbrydelige cellulosemikroperler. Døde hudceller fjernes, og du står tilbage med en strålende, ren og blød hud! Jeg bruger scrubben i badet: slukker for vandet, drypper lige af små 30 sekunder (så man ikke er drivvåd), og så masseres scrubben rundt på huden. Brug den 1-2 gange om ugen. Scrubben kan anvendes af alle hudtyper.

BODY SKIN CARE OIL: Olien er formuleret til at kunne bruges af sensitiv hud, og til at mindske risikoen for allergiske reaktioner. Det er en nærende og blødgørende olie til kroppen, der indeholder naturlige planteolier. Planteolierne bidrager blandt andet til at genskabe hudens hydrolipide film og forebygge tørhed. Olien kommer på en sprayflaske, hvilket gør den super nem at fordele. Brug olien på nyvasket hud – evt. efter en god omgang scrub – så den kan trænge ordenligt ned i huden. Olien absorberes hurtigt, hvorfor den ikke efterlader huden fedtet. Olien kan anvendes af alle hudtyper, men er særligt god til dig der har tør hud.

BODY MOISTURIZING BALM: Yay, en nærende bodycreme i den fineste krukke! Cremens tekstur er dejlig blød, og fedter ikke på huden. Den giver langvarig fugt til huden – helt op til 24 timer – ved hjælp af et beroligende kompleks af tre planteolier og Avène Termalkildevand. Den kan sagtens bruges som aftersun her i sommervarmen. Cremen er særligt god til dig med normal/tør hud.

Ingen kommentarer endnu

Efterlad gerne en kommentar til indlægget

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

Endnu et impulskøb...