Endnu et impulskøb...

Så, hvordan går det med at være arbejdsløs?

Som I også kunne læse tilbage i april, så opsagde jeg mit studiejob efter, at jeg havde fået for travlt på studiet. Få dage senere var jeg vidne til ulykken og startede op på et forløb hos en psykolog. Nu er der efterhånden gået små 4 måneder, jeg har fået sommerferie fra studiet og min mentale tilstand er meget bedre end den var i tiden efter ulykken. Jeg er selvfølgelig lidt bombet ovenpå læseferien, og så er det en underlig følelse i kroppen, når man har været til semesterets sidste eksamen. Sådan lidt, hvad så nu agtigt? Jeg ved heldigvis fra erfaring, at det snart går over.

Men hvordan går det egentlig med at være arbejdsløs? Mig, som altid har været sådan en arbejdshest. Som jeg også tidligere har skrevet herinde, så startede jeg med at gå med aviser hver anden weekend, da jeg var 12 år, og jeg har haft fritidsjob siden jeg var 14 år – kun med få måneders pause ind i mellem. Så det var super underligt for mig, ikke at skulle bidrage til samfundet mere. Ikke at skulle yde. Ikke at få en ekstra sjat ind på kontoen hver måned.

Det er faktisk gået fint. Jeg har jo brugt noget tid på at komme ovenpå igen, derefter skulle der bruges meget tid på at indhente det tabte på studiet, og så har jeg jo været på et par ferier. Jeg har ikke som sådan søgt job. Og jeg har heller ikke tænkt mig at gøre det. Jeg kunne virkelig (som i virkelig) godt bruge den ekstra indkomst, men hvis/når jeg skal have et studiejob igen, så skal det være noget jeg brænder 100% for. Jeg vil ikke bare have et pga. pengene, for at få lidt mere til CV’et eller lignende, og derfor har jeg heller ikke søgt tusindvis af jobs (faktisk kun fem).

Så jeg forbliver arbejdsløs på ubestemt tid, indtil det rigtige job dukker op – og hvor jeg så er så heldig at få det, vel at mærke 😉 Lige nu afventer jeg svar på, hvorvidt jeg skal på sommerskole – så måske der også skal gå noget tid med dét. Det er 1 uges intensiv undervisning. Undervisning HVER dag. Så har man 5-9 dages læseferie, og så er det til eksamen. BUM. Ellers så starter jeg op igen til september (ligemeget om jeg skal på sommerskole eller ej), og så er der jo fuld fart på igen.

Ingen kommentarer endnu

Efterlad gerne en kommentar til indlægget

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

Endnu et impulskøb...