Hunkemöller Vacation Musthaves

Endnu et impulskøb…

75b67077-1460-4ada-8991-c6070a5b9a0d

Jeg beklager, at bloggen stortset har stået stille, siden jeg drog mod USA med min svigerfamilie. Det er ikke blevet til mere end ét enkelt indlæg, hverken undervejs eller efter hjemkomst – men måske I har fulgt lidt med på Instagram. Der kommer helt sikkert nogle indlæg fra min ferie, særligt overraskede Chicago mig meget positivt, så det bliver bestemt til nogle indlæg med guides, anbefalinger m.v.

Grunden til at det hele står stille lige for tiden er, at jeg er midt i eksamenperioden. Den startede egentlig mens jeg var på ferie, så det var (næsten) lige på og hårdt, da jeg kom retur. Jeg er enormt presset, da det er et meget komplekst og omfangsrigt fag, jeg skal op i til juni – men jeg håber, at det hele går som smurt. Som person er jeg hverken særlig impulsiv eller spontan – medmindre det kommer til indkøb. Mine seneste impulskøb i maj måned (udover mange af dem jeg gjorde i USA) har bl.a. været min Chanel pung og nogle HAY bordbukke til vores plankebord, som – med tanke på mine kommende ferier – ikke var helt velovervejede.

6b7c7de8-d49a-4dec-9db6-046741174802

Nå. Men midt her i min eksamenslæsning, har der da også været plads til, at være spontan. At foretage et impulsindkøb. En rejse. For dem er der jo ikke nok af for tiden. Jeg bestilte flybilletten i går eftermiddag, og rejser natten til mandag. Altså, om ca. 6 timer. Vejret er jo pragtfuldt herhjemme for tiden – i hvert fald det meste af tiden -, men den næste uges tid er sol og ca. 30 grader garanteret. Jeg skal en tur til Lefkas, en ø i Grækenland, som jeg ikke før har besøgt.

Jeg har haft svært ved at koncentrere mig herhjemme, så jeg håber, at det hjælper på det, at komme væk. Der er altid et eller andet, man kan ordne derhjemme – opvask, oprydning, rengøring osv. Det er heldigvis noget lidt andet, når man er ude at rejse, så jeg håber, at jeg på den måde får noget ro og bedre kan fordybe mig. Så det bliver ikke en ferie, hvor jeg skal fare rundt og opleve. Det bliver afslapning, sol og eksamensforberedelse. Og selvfølgelig græsk salat, is og måske lidt sangria.

Ingen kommentarer endnu

Efterlad gerne en kommentar til indlægget

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

Hunkemöller Vacation Musthaves