Afgang i morgen

Hunkemöller Vacation Musthaves

Reklame for Hunkemöller.

Alle produkter der er omtalt i indlægget, kan købes på www.hunkemoller.dk eller i deres butikker rundt om i landet.

Når jeg skal pakke kufferten for at drage mod varmere himmelstrøg, er det ikke kun bikinier, solbriller og flipflops, der er musthaves for mig. Der er to helt særlige outfits, som er uundværlige for mig på ferier (og selvfølgelig ikke kun de solrige af slagsen). Som en ekstra bonus, kan de også bruges før og efter ferien, hvilket jo gør, at det også nemmere kan retfærdiggøres at skulle shoppe nyt. Win win. På længere flyveturer (særligt dem over 5 timer) er det et must, at man er komfortabel. Der er ikke noget værre, end tøj der strammer, gnaver eller sidder forkert. Samtidig er det også et must for mig, at have et outfit med, som jeg kan bruge, hvis jeg vil være aktiv.

Det ultimative rejse outfit

Et rejse outfit skal være behageligt. Det er det vigtigste. For mig indebærer behageligt, at der ikke er noget, der strammer. Der er ikke noget, der gnaver. Tøjet sidder løst nok på kroppen til, at det ikke sidder forkert. Det skal være en blød og lækker kvalitet. Og så må det gerne se super cute ud. Jeg synes selv, at jeg har fundet det perfekte rejse outfit hos Hunkemöller! Jeg er jo (som nogle måske ved) besat af deres onesies, men det er IKKE praktisk på en længere flyrejse. Udelukkende grundet de små toiletter, som aldrig er en rar oplevelse, men jeg forestiller mig, at den kun kan blive værre med en onesie. Men det her er næsten lige så godt, og er helt klart blevet mit favorit outfit til mine kommende flyveturer. Og så kan det jo selvfølgelig også bruges derhjemme!

d5cb991c-d874-4f7c-9ad7-a55a13aa4cf0

Bukserne er lavet af en blanding af polyester, bomuld og elastan, hvilket gør dem virkelig rare at have på. De er bløde, strechty og strammer ingen steder – som jeg bedst kan lide et par gode hyggebukser. De har både elastik i livet og nede ved anklerne. Jeg er glad for hyggebukser, som sidder til omkring anklerne, da jeg ikke er så høj. Derfor er bukser tit liiiidt for lange til mig, men det gør ikke spor, når der er elastik. De har (også) en super fin snøredetalje og lommer – som for mig er uundværligt i hyggebukser. Jeg synes, at det er en pæn – og ikke kedelig eller slasket – hyggebuks, da de sidder fint til kroppen og har snøredetaljen. De kan bestemt bruges udenfor hjemmets fire vægge!

533d0c1d-f01c-494f-8fd2-ac5ea5aea498

Trøjen er jo så fin. Den er i velour – endda en fin støvet lyserød farvet velour. Den sidder løst, men har elastik forneden, som gør, at den alligevel sidder lidt ind til kroppen. Jeg er helt, helt, helt vild med snøredetaljerne på ærmerne. Det gør den virkelig feminin.

27a6da95-2c51-4df4-b830-608e8d9105c0

Det er sgu da et lækkert sæt! Skoene er fra Puma. 

Det perfekte bliv (og forbliv) strandklar outfit

Medmindre man har et stoftskifte, der siger spar to eller ikke har en trang til søde sager og junkfood i lange baner, så er træning nødvendigt – både før, under og efter ferien -, hvis man vil se nogenlunde slank, tonet, trænet, fit eller lignende ud. Det er desværre ikke noget, jeg har kunnet prale af de sidste mange somre – altså, at være slank, tonet, trænet eller fit -, men om ikke andet, så gør jeg da mit bedste for at få trænet, når motivationen melder sig.

92499eb3-bde8-4fc8-8679-1d8aa5f3a266

Direkte fra træningscenteret. Sættet er godkendt herfra både til cardio og styrketræning. 

Sættet er selvfølgelig optimalt at bruge før såvel som efter sin ferie, men det er også praktisk at have med dig på din ferie. Jeg har altid træningstøj med på ferien, for hvis lysten rammer mig, så vil jeg kunne hoppe i et sæt med det samme – og komme af sted, før jeg fortryder. Jeg rejser (som nogen af jer måske ved) i slutningen af juni, og der skal det her sæt med mig!

31f3cb05-486c-4d2c-b4cd-3e4d57c0a48f

Tigthsne er lavet i polyester og elastan, som gør dem behagelig og stretchy – lige som træningsbukser er bedst. Det er en caprimodel, så den går kun til lige under knæet/omkring lægen, så den er optimal i et varmt træningscenter eller på solferier, da du ikke er nær så meget pakket ind, og derved får noget mere luft. Jeg er vild med leopard detaljerne ned langs siden siden, som også er at finde på toppen, der passer til. Den har også en fin detalje på ryggen, hvor der er en åbning!

93ffa2b3-16a7-4d15-969b-f52c9e124193

Accesories er jo ikke altid nødvendige, men oftest meget rare at have. I dette tilfælde kan de dog sagtens forsvares – både kasketten og træningshandskerne. Er du på ferie – og vælger at træne i det fri, så er kasketten klart en bedre løsning end solbrillerne. Også ift. ikke at blive forbrændt i ansigtet. Træningshandskerne sørger for, at du får et bedre greb, når du styrketræner. Samtidig skåner de også dine hænder, så du ikke får samme slid i form af vabler, hård hud og generel irritation. De her handsker er anderledes end andre jeg har prøvet, da de har nogle små “puder” ved håndfladerne, hvilket giver endnu bedre beskyttelse.

e6500978-e469-4291-ae19-5796a3e14b64

Ingen kommentarer endnu

Efterlad gerne en kommentar til indlægget

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

Afgang i morgen