Impulskøb level 100

Rituals med på rejsen

b7bc70d3-44dd-4263-9a21-25edcc1f4c71

Reklame for Rituals Cosmetics.

Jeg har fået det fineste rejsesæt med i kufferten fra Rituals Cosmetics. Sættet indeholder fire produkter, som alle er til kroppen. Jeg har sagt det før – og jeg siger det igen -, jeg er vild med Rituals. Særligt denne duft, The Rituals of Dao, er virkelig beroligende. Nok fordi den bl.a. er beriget med beroligende hvid lotus samt nærende Yi Yi Ren-ekstrakt. Hvis du ønsker at købe sættet med den fine toilettaske til, så skal du et smut forbi en lufthavn. Hvis du kan undvære toilettasken, så kan du købe sættet på deres hjemmeside eller i deres butikker i en fin æske. Sættet kan købes til 175 kr.

d0466136-55e5-4e67-a91a-b14dd06d48f6

Sættet indeholder følgende:

The Ritual of Dao Anti-perspirant Spray: 24 timers beskyttelse mod sved og uønsket kropslugt, ligesom vi kender det fra mange andre deodoranter. Denne er mild og har en lindrende effekt på huden – og selvfølgelig den skønne duft, som Dao er kendt for. 50ml. Kan købes seperat til 30 kr.

The Ritual of Dao Body Scrub: Denne scrub indeholder ultrafine kinesiske bambuspartikler, som er blandet med en righoldig cremebase. Du får en intens fjernelse af døde hudceller – som stadig er blid for huden, og kan anvendes på selv de mest sarte områder. Den fugter uden at få din hud til at føles fedtet, samtidig med at den fremmer optagelsen af aktive ingredienser fra bodycreme, som anvendes efterfølgende. Om sommeren giver det en mere ensartet kulør, hvis man anvender skrubben regelmæssigt. 70ml.

The Ritual of Dao Body Cream: En rig fugtighedscreme, som nærer din hud. Den er særligt god efter scrubben ovenfor, så din hud optager alle de aktive ingredienser – og efterlades silkeblød! 70ml. Kan købes seperat til 55 kr.

The Ritual of Dao Foaming Shower Gel: Jeg elsker, elsker, elsker Rituals shower foams. Det er en unik bruseskumteknologi, som forvandles fra en gel til en mousse/skum. Lidt ala barbarskum, bare lækkert, velduftende og silkeblødt! 50ml. Kan købes seperat til 40 kr.

bf43425c-cfff-43de-909c-80fff4755cf8

Ingen kommentarer endnu

Efterlad gerne en kommentar til indlægget

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

Impulskøb level 100