Rituals med på rejsen

Afgang i morgen

108aae1d-17ff-41bc-ae40-25b433a97fe1

Så er det i morgen, at turen går mod USA for anden gang i år (YAAAS). Det er jo – som tidligere skrevet herinde – min første ferie med min svigerfamilie. Den sidste uges tid har været ret presset, da der skulle ordnes en masse ting herhjemme, de sidste aftaler skulle passes og det sidste studie skulle klares. Jeg rejser jo faktisk lige i slutningen af semesteret, hvor min undervisning slutter og min læseferie starter. Er det så helt smart? Det ved jeg ikke endnu, men eftersom min eksamen først ligger d. 11. juni, har jeg vurderet, at der er tid nok til at få ordnet det forberedelse jeg skal, når vi er retur igen. Og så skal bøgerne selvfølgelig med i kufferten!

Vi skal jo som sagt til New York, Washington og Chicago – i den rækkefølge. Fokus har egentlig mest været på New York, da det er der vi starter, der vi er længst tid og nok det som folk bedst kan forholde sig til. I hvert fald var der indkøbt tre “Turen går til New York”-bøger til vores rejsemøde, men ikke til hverken Washington eller Chicago. Haha! Men mon ikke vi finder ud af det hele alligevel? I Washington er det jo langt henad vejen selvskrevet, hvad man skal se. Så det er mere Chicago. Nogle gode rejsetips? Så kom endelig med dem!

Jeg har fået pakket en lille kuffert med de vigtigste ting i. Det vil sige: undertøj, strømper, nattøj, et sæt tøj, toiletsager og…. Det var vidst det (udover det jeg har i håndbaggagen som kamera, computer, oplader, solbriller m.v.). Man skulle jo nødig have for meget med derover! Normaltvis bruger vi flest penge på at shoppe, når jeg rejser med min egen familie. Mad, café- og restaurantbesøg  m.v. er ikke noget, som står højt på vores liste – men noget siger mig, at denne tur bliver anderledes på det punkt. Så jeg har afsat lidt flere penge til at leve for, og lidt mindre til shopping. Det er desværre en konsekvens af, at opsige sit job og kun have sin SU. Men mon ikke, at det bliver til nogle gode køb trods alt?

Jeg glæder mig så meget, og har virkelig kunne mærke uroen i kroppen de sidste par dage. Selvom jeg både har rejst alene, alene med veninder og alene med Morten – så er det helt nyt og lidt skræmmende for mig, at skulle rejse uden min EGEN familie men med en anden familie. Men det bliver uden tvivl en fantastisk oplevelse, og jeg glæder mig til at rejse på en helt anden måde, end jeg er vant til!

Flyveren letter lige omkring kl. 10 i morgen – og heldigvis er det direkte, så der går ikke meget mere end 8 timer før vi er på amerikansk grund! Husk at følge med på Instagram (juliedeschanel) som med garanti bliver opdateret meget hyppigere end bloggen.

Ingen kommentarer endnu

Efterlad gerne en kommentar til indlægget

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

Rituals med på rejsen