Tapas-platte fra Tapas2Go

Impulskøb level 100

b63daa95-3619-4de1-884d-97b47c8ece6a

Din første tanke er måske “Okay, HVOR mange billeder kan man tage af én pose og én æske?”. Men se lige hvor flot, det er pakket ind. Bevares, jeg er da godt klar over, at sådan noget bør (og skal) følge med til de priser. Men det gør det jo ikke mindre pænt.

Siden Chanel butikken åbnede på Kongens Nytorv i midten af april måned, har jeg gerne ville ind forbi. De gange jeg har været inde i byen, har der været kø. Altså, kø til at komme IND i butikken. Også hvis du bare ville kigge. Det er måske liiiiige at presse citronen, har jeg tænkt. Men da jeg så en dag (ikke særlig tilfældigt) kom forbi, stod der kun to mennesker i kø ude foran butikken. Bevares, der var også stormflod, men vi kunne lige stå under halvtaget. “Jamen, så tager det jo max 15 minutter”, tænkte jeg naivt for mig selv.

e468599a-5cc2-4a94-950d-b4499ee1861e

Det viste sig, at køen var rykket indenfor. Hvilket jeg fandt ud af, da jeg kom indenfor. Efter at have ventet i 20 minutter udenfor i regnvejr. Så kunne jeg jo ikke bare gå igen, selvom der var otte andre foran mig, der ventede på at blive ekspederet – eller få lov til at gå rundt at kigge. Og ekstra fedt var det, at min telefon kun havde 5% strøm, da jeg valgte at stille mig i kø. Du tænker måske, at så går 1 time og 20 minutter meget langsomt – og det har du helt ret i.

Men min tur blev det, og selvom jeg påstår, at det ikke var meningen, at jeg skulle have noget, så ved jeg jo godt med mig selv, at det var klokkeklart fra start af. Hvad gør man så, når det man havde overvejet (læst: besluttet sig for) at købe, ikke er i butikken? Man køber noget andet, som prismæssigt kan retfærdiggøres i forhold til, at jeg jo er i den situation, at jeg er studerende på SU – uden studiejob, og med tre sommerferier i kikkerten. Jeg kan afsløre så meget, at jeg ikke har fortrudt ét sekund endnu, så selvom der var tale om et impulskøb – der tog mig ca. 5 minutter at foretage – så var det ikke et skidt et af slagsen!

10aeb771-19ba-4d7a-bdc2-33d60d11078d

Inden I får vidunderet at se – som er mit første storebuy Chanel (har en vintage ting i forvejen, se her) – så bliver jeg nødt til lige, at kommentere på kundeoplevelsen. Jeg har før været – og shoppet – i high-end butikker, hvor jeg er blevet virkelig dårlig behandlet. Det er faktisk primært (men ikke kun) i Louis Vuittons butikker, både den herhjemme og en af dem i New York. Det er aldrig OK, at behandle andre mennesker dårligt. Punktum. Og når man står som salgsekspedient er det bare ekstra vigtigt, at behandle alle der kommer ind med respekt. Man ved aldrig hvem, der har penge – slet ikke i dag, hvor mange ikke har behov for at skilte med det (her snakker jeg på ingen måde om mig selv, men dem med liiiidt flere nuller på deres konti). I og for sig er det ligegyldigt, om man har penge eller ej. Hvis man har spinket og sparet i flere år, for at få råd til en kortholder – så skal man sgu mødes med lige så meget respekt, som en der kommer ind og køber tre kufferter. Bevares, der må da godt slikkes lidt mere røv på sidstnævnte, men der skal ikke ses ned på førstnævnte!

Jeg lignede lort den dag, jeg var hos Chanel. Det er ikke en overdrivelse. Jeg havde beskidte Nike sko på, en baggy buksedragt, en slidt jakke, ingen make-up og DRIV vådt hår. Lad mig sige det sådan. Var jeg gået ind i Louis Vuitton på strøget, var jeg ikke blevet betjent. Jeg blev mødt med åbne arme, ingen elevatorblik og ingen fordomme om noget som helst. Jeg fik lov til at kigge på alt, det jeg ville (nogle lidt andre ting end jeg har råd til, men man kan vel altid skrive det på ønskesedlen), og servicen var helt fantastisk. Jeg har aldrig fået en lignende service. Så det var en virkelig god oplevelse.

Og her er den så:

a3013de3-cc9a-47a5-a2af-048a547f68e2

Ingen kommentarer endnu

Efterlad gerne en kommentar til indlægget

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

Tapas-platte fra Tapas2Go