Holistisk krops- og ansigtsbehandling hos Sara Jordell

Tapas-platte fra Tapas2Go

52748e50-3a97-48e7-b7b9-76372af67137

Reklame for Tapas2Go.

For små to ugers tid siden, der havde Tapas2Go sørget for, at min familie og jeg fik lækker tapas. Vi mødtes en lørdag eftermiddag, hvor vi mæskede os i deres tapas-platte til 2 – som vi så havde fået to stk. af, da vi var fem. Tapas 2 Go har en lille, fin biks inde på Frederiksberg, hvor de sælger forskellige specialiteter. Udover deres tapas-platte til to, så har de bl.a. også en mindre frokost anretning til én (så man ikke behøves, at have kedelig madpakke med på kontoret), forskellige dips og virkelig mange skønne drikkevarer. Anretningen er super nem at tage med sig under armen, og evt. sætte sig et sted på græsset i det gode sommervejr (når det på et eller andet tidspunkt gider at vise sig). Vi valgte dog at nyde maden indendøre ved bordet.

dc920923-8bbe-4b88-a691-47b0170f75b3

Vi fik som sagt to af deres tapas-platte til 2, og der var rigeligt til os alle. Jeg synes, at udvalget var meget varieret, så der var noget for enhver smag. Hvad end man er til det lidt mere krydret kødpålæg, stærk ost, syrlig grønt eller det mere milde som f.eks. mortadella-pølsen, mozzarellaen og cherry tomaterne. Til hver platte hører der et stykke brød og to dip med. Vi valgte både et groft og et lyst brød samt en af hver dip, for at prøve så meget forskelligt som muligt. Vi fik en grøn pesto, en chili mayo, en aioli og en med grillet rød peber (sidstnævnte var klart favoritten).

e796deb4-ffeb-4609-8faf-0093df67c8ba

Tapasanretningen indeholder følgende:
Charchuteri: serano skinke (lufttørret skinke), chorizo (krydret pølse), mortadella (let krydret, italiensk kødpølse), belgisk paté (med hvidløg og grøn peber) og bresaola (lufttørret okseinderlår).
Oste: Valgrana Pietmontese (lidt ala parmesan), marchengo (spansk fåreost), pecorino forte (italiensk fåreost m. chili), taleggio (halvblød rødkitsost) og mini mozzarella.
Grønt: græske oliven, syltede kapersbær, cornichoner, cherry tomater og fyldte oliven med mandler/rød peber.
Og selvfølgelig et lækkert stykke brød efter eget valg!

8f96ed54-7790-46c1-91b0-60063199d4ee

Ingen kommentarer endnu

Efterlad gerne en kommentar til indlægget

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

Holistisk krops- og ansigtsbehandling hos Sara Jordell