L'Oréal X Balmain Lipsticks

Holistisk krops- og ansigtsbehandling hos Sara Jordell

5cc1710b-b156-4fb6-97f1-ff008cea6476694a0f23-0e30-41c2-a728-a4e8addd043d

Reklame.

I torsdags var jeg forbi Sara Jordells klinik i Valby, som findes lige om hjørnet fra Valby Station. Jeg vidste ikke præcist hvilken behandling, der ventede mig – men jeg var overbevist om, at det ville blive ren forkælelse. Klinikken er hyggelig, og giver en hjemlig følelse fremfor at være kold og klinisk (som det nogle steder kan blive). Behandlingsrummet er stort, så det føles på ingen måde presset, at være der.

Vi startede ud med en lille snak ved bordet, hvor jeg fik fyldt vanddepoterne op inden behandlingen. Sara ville gerne give mig Jordell Individuel, som er en behandling hun selv har designet. Det er en kombineret krops- og ansigtsbehandling, som både kan komme omkring afspænding, healing, udrensende energiarbejde, “giv slip punkter”, massage, zoneterapi og meget andet. Det er helt op til, hvad Sara kan mærke, at DIN krop har brug for. Behandlingen skal skabe balance i kroppens energisystem, som skal resultere i et bedre flow i kroppen. Kroppens energisystem aktiveres, hvilket gør at krop og sind kommer i healing, hvorfor behandlingen f.eks. er særligt god i stressede perioder (læs mere HER).

05694b75-4221-4747-8e35-4c9ae8634c9a

Sara kunne mærke, at jeg havde brug for ro til nervesystemet, og især min mave (og det kan jeg jo KUN give hende ret i. Min mave er et kæmpe problem for mig). Derfor valgte hun ansigtszoneterapien, meridianstrygninger og oxytoxinstimulering, for at komme hele vejen rundt om at give mig en dyb ro og indre balance til mine organer.

Jeg lagde mig på briksen – som var opvarmet – og blev puttet godt ind i en dyne. Sara startede med at arbejde omkring mine ben og fødder, mens hun guidede mig ind i en afspænding, hvor jeg selv skulle arbejde med dybe vejrtrækninger og at give slip på alle spændinger i min krop. Dyb afslapning fulgte. Herefter gik Sara op for at arbejde omkring mine arme, skuldre og kort min ryg. Hun trykkede på forskellige akupressurpunkter og healingspunkter – uden at det gjorde ondt, som man kender det fra dybdegående massage.

Der hvor Sara arbejdede længst tid var i mit ansigt. Her anvendte hun Ablooms skønne produkter, hvis dufte også var med til at gøre mig endnu mere afslappet. Her begyndte jeg efterhånden at “falde ud” ind i mellem. Jeg følte ikke, at jeg som sådan sov på noget tidspunkt, men alligevel var jeg ikke rigtig til stede. Det lyder spøjst, og det var også en helt ny oplevelse for mig. Samtidig begyndte min krop ind i mellem at lave små spjæt – ligesom man måske kender det fra lige inden man falder i søvn. Min krop var i en meditativ tilstand. Sara brugte blandt andet ansigtszoneterapi, som arbejder via centralnervesystemet, hvorfor hele nervesystemet afslappes. Sara brugte også meridianstrygninger, som balancerer meridianbanerne, der blandt andet rummer vores følelser, og forbindelsen til organer og kirtler i kroppen. Samtidig brugte hun også bindevævsmassage, som løfter vævet og frigiver spændinger.

d80c0f6b-f6e8-440e-8613-196bbe8e47c7

Der er en del berøring forbundet med behandlingen, ikke kun massage som sådan, men også lettere tryk og blide strøg, som Sara kalder for oxytocinstrygninger. Oxytocin er vores kærlighedslykkehormon og det stimuleres ved langsomme kærlige strygninger. Hos mig foregik det omkring mine underben, fødder, skuldre, arme og selvfølgelig ansigtet. Selvom Sara stort set var fremmet for mig, da jeg kom til klinikken føltes det på intet tidspunkt ubehageligt eller underligt. Det føltes trygt og rart. Berøringen er med til at gøre, at man kommer i dyb afslapning. Det kender vi jo også godt, hvis vi f.eks. bliver nusset i håret, på ryggen eller benene (særligt benene, for mit vedkommende). Det plejer selvfølgelig at være af nogle, som står os nært, men sådan er det jo aldrig i en behandlingssituation. Summa summarum, så var jeg helt intuitivt tryg ved Sara.

b5566311-9440-4e9b-b22c-cb4c45a7368f

Efter behandlingen var jeg helt høj af afslappethed. Det lyder underligt, men det var lidt ligesom at være i en rus af afslappethed. Jeg fik lidt snacks og vand til blodsukkeret, inden jeg tog afsked med Sara. Jeg følte mig meget let, også da jeg gik derfra – hver gang jeg satte en fod i jorden, føltes det som om, at jeg ikke lagde samme vægt på, som jeg plejer. Da “rusen” aftog blev jeg lettere omtåget – det var hverken ubehageligt eller så voldsomt, at det var et problem at færdes -, som igen bare gav mig en følelse af glæde og zen.

Jeg vil klart anbefale behandelingen til dig, der er i en stresset periode eller ikke kan finde ro i dig selv. Hvad end du kender til eller har gjort dig i den holistiske verden eller ej, så er det en skøn oplevelse. Sara arbejder som sagt både på kroppen (du har tøj på under hele behandlingen, bare rolig) og i ansigtet, men der er ikke tale om en decideret ansigtsbehandling, hvilket vidst også fremgår meget klart af min beskrivelse. Hvis jeg skal kalde det noget, vil jeg kalde det en boostende velværebehandling. Intet gør ondt, intet er ubehageligt. Det er ren og skær afstressning, afslapning og healing af krop – men også sind.

Ingen kommentarer endnu

Efterlad gerne en kommentar til indlægget

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

L'Oréal X Balmain Lipsticks