Ugens sko #4

White news and a fave

ddcb9256-52ad-45d4-a181-98224d6c1c3c

Reklame.

Nedenfor ser i en masse skønne nyheder, som jeg har fået mellem hænderne de sidste ugers tid. Og så er der også en all-time-fave!

Faaborg Pharma Ultimate Cleansing Mousse: Årh, denne her rens er lækker, og jeg er særligt vild med silikonebørsten! Silikonebørsten stimulerer huden, og er med til at fjerne makeup, snavs og urenheder nænsomt uden, at den virker irriterende på huden (selvfølgelig i kombination med moussen). Moussen er AllergyCertified stemplet, dermatologisk testet og uden parfume, parabener og farvestoffer. Den er virkelig skøn! Fås til 149 kr.

Oxygen-Peel: En lotion med en mikro-peelende triple effekt, som er udviklet til daglig brug. Lotionen virker ved at ilte huden (re-oxygenating), øge cellefornyelsen samtidig med at den har en let eksfolierende effekt. Den har en udjævnende effekt på huden, er fugtgivende og giver en mere klar hud med øget udstråling. Fås til 285 kr.

Hydra Filler Mat: Denne creme er særligt god til kombinerede og fedtede hudtyper. Den giver en fin, mat hud uden at udtørre den. Jeg bruger den altid om morgenen, så min make-up får det optimale underlag. Den dufter skønt! Fås til 425 kr.

Glo Skin Beauty Balancing Mist: Denne toner er særligt god til kombineret hud, da den har en let matterende effekt og balancerer produktionen af overskydende fedt. Toneren indeholder ingredienser, som har en beroligende effekt samt antioxidanter, der plejer de mere tørre områder af huden. Fås til 245 kr.

Sacha Juan Hair Powder: Et lille vidunder produkt til dit hår. Det er et ekstremt volumengivende pulver, som fordeles ved hårrødderne, hvis der ønskes volumen og løft. Ønskes der struktur fordelses produktet i længderne. Det er uden duft, og super drøjt! 290 kr.

Yon-Ka Lotion: En skøn lotion/toner som er lige til at have med i tasken. Den er særligt god til normal eller olieret hud, som har brug for mere balance og fornyet energi.

Rituals Shower Foam: Min all-time-fave! Denne variant fås desværre ikke længere. Jeg købte et stort lager, da jeg fandt dem MEGET billigt i Tyskland for lidt tid siden. Jeg er VILD med Rituals shower foams, som heldigvis fås i mange andre dufte. F.eks. med holy lotus og økologisk hvid te eller indian rose og sød mandelolie. Fås til 75 kr.

Ingen kommentarer endnu

Efterlad gerne en kommentar til indlægget

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

Ugens sko #4