Første ferie med svigerfamilien

Ugens sko #4

vintage-chanel1-1Jeg har besluttet mig for et nyt tiltag på bloggen. Temaet bliver sko, og det udkommer hver mandag. Mandag er jo – for de fleste – lidt trist, da weekenden er ovre og hverdagen starter igen. Derfor synes jeg, at det er helt perfekt med sådan en mandagsserie. Og så har jeg simpelthen så mange (vidt forskellige) sko, som jeg aldrig har fået delt med jer. Så kan I dels finde noget inspiration til jeres kommende skokøb og lære min garderobe lidt bedre at kende.

Ugens sko er de her fantastiske Chanel vintage! Jeg har vist jer dem før her på bloggen, men de kan SAGTENS bære at blive vist frem igen. De er så smukke. SÅ fede. Hvis jeg altså selv skal sige det.

Jeg har købt dem brugt på auktion, men de stort set som nye (hvis ikke nye). De har måske været brugt indenfor før jeg fik dem. De er i virkelig fin stand. Det sorte er læder – of course – og så med lyst træ og gummisål. og fik dem til en rigtig god pris, hvis jeg selv skal sige det. Jeg kan ikke huske præcis hvad jeg gav, men det var omkring 1.500-2.000 kr., og det er endda med en (meget slidt) æske og en stofpose. Jeg kan se på æsken, at nyprisen var ca. 5800 dengang de blev købt, så jeg er meget tilfreds med det, som jeg selv gav.

Jeg har kun brugt dem en enkelt gang, selvom de er vildt behagelige at have på (omend de er ret høje). Jeg havde dem faktisk på, da jeg var til et drinks event, hvor jeg blev liiiidt fuld (og måtte blive hentet), og dét klarede de også til bravour. Altså, en sladret mig, der vaklede rundt.

Jeg skal til konfirmation på lørdag, så jeg overvejer lidt om de måske skal luftes? Jeg er virkelig i tøj krise.

vintage-chanel3 vintage-chanel2-3

Ingen kommentarer endnu

Efterlad gerne en kommentar til indlægget

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

Første ferie med svigerfamilien