The Ritual of Banyu - new & limited

Første ferie med svigerfamilien

221c3cd0-f620-46bc-a408-ee1cad82add0Jeg skal på min første ferie med min svigerfamilie! M og jeg har jo været sammen i 5 års tid efterhånden, så hvordan det ikke er sket før, er egentlig lidt vildt. M rejser slet ikke i samme omfang, som jeg selv gør – og derfor heller ikke voldsomt meget med sin familie – så der er selvfølgelig en grund til det. Men altså. Vi har ikke engang været i sommerhus eller lignende, og det er vel næsten en “bedrift” i sig selv.

Vi skal til USA, og jeg har sådan glædet mig, siden jeg fik af vide, at jeg også skulle med. Jeg har også været enormt spændt (læs: nervøs), primært fordi jeg jo kan være lidt besværlig at rejse med, hvis min endometriose skaber sig. Efter jeg er blevet sat i ny hormonbehandling har mine smerter været meget anderledes end de plejer – og er nu daglige fremfor lejlighedsvise -, så det hjælper slet ikke på det. Det bliver heldigvis bedre for hver uge, der går – og jeg bliver også bedre til at tackle det. Mine stærke smertestillende – som jeg ikke har benyttet mig af i noget, der ligner et år eller mere – er også lagt frem. Så alt skal nok gå.

Vi starter i New York, hvor vi skal være det meste af tiden. De sidste par gange jeg har været i New York har det enten været RIGTIG varmt eller RIGTIG koldt. Så jeg glæder mig til at opleve byen uden at være helt pakket ind fra top til tå, og uden at svede tran. Efter New York kører vi videre til Washington (måske med et stop i Philadelpiha). Der har jeg været kort to gange, så det bliver spændende at se mere af byen. Herefter flyver vi til Chicago, hvor vores rejse også slutter. Jeg har aldrig været i Chicago, så det er jo jeg obviously MEGA spændt på!

Det er lige om hjørnet, allerede d. 5. maj, og så er vi væk i to ugers tid. Det bliver så dejligt at få nogle flere oplevelser – uden for Danmarks grænser – sammen med M, da det (mærkelig nok) er begrænset hvor meget vi har rejst sammen. Det skulle man ikke tro, med min rejselyst. Men det er ikke altid nemt at få det hele til at gå op, når vi begge er under – meget forskellige – uddannelser. Vi har jo rejst med min side af familien, så det bliver også skønt at få nogle oplevelser for livet med Ms del af familien.

Ingen kommentarer endnu

Efterlad gerne en kommentar til indlægget

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

The Ritual of Banyu - new & limited