Bland-selv-brunch hos W&K

The Ritual of Banyu – new & limited

ece6bfb3-8ba4-4c94-9635-953834da6226

Reklame for Rituals.

Jeg har fået fingrene i nogle af nyhederne fra Rituals (som jo er et af mine absolut favorit brands). Deres nye kollektion – som er limited edition – hedder The Ritual of Banyu. I kollektionen finder du både produkter til badet og til hjemmet, lige som vi kender det fra de andre kollektioner.

The Ritual of Banyu er inspireret af en gammel vandceremoni fra Bali og hjælper dig med at vaske dig, fysisk og åndeligt, efter en lang dag. Til ære for vandets egenskaber. Bad dig i de gode egenskaber ved kelp og havsalt fra Bali og find velvære ved at lade dig indhylle i de plejende produkter.

Foaming Shower Gel: Jeg elsker, elsker, elsker Rituals shower foams! Jeg har tidligere omtalt dem på bloggen, fordi de bare er så lækre. Det føles lidt som om, at man smører sig ind i barberskum, bare på en mere luksuriøs måde (hvis I forstår). Det er en silkeblød skum, og denne variant er tilsat Balinesisk havsalt og Bladtangmineraler, som er specielt udviklet til The Ritual of Banyu. Den har en intens plejende effekt på huden, samt rensende og revitaliserende egenskaber. Vejledende pris 75 kr.

8987596a-2dc2-40e2-91a3-5d51b173e21c

Body Cream: En lækker bodycrèam der har en blødgørende og kølende effekt, hvorfor den er et rigtig godt alternativ til en aftersun. Den er beriget med Balinesisk havsalt og bladtang, som har en revitaliserende, plejende og opfriskende virkning på huden. Cremen er fri for silikoner, parabener og mineralske olier – og så kan den bruges af alle hudtyper. Vejledende pris 165 kr.

3ff3199d-186b-48f4-ba80-e01bf5e48204

Parfum D’Interieur: Årh, duftsprays til boligen er så skønt. Dette er en naturlig parfumeret spray, der giver en fantastisk duftoplevelse i din bolig! Du skal kun bruge et enkelt pift hist og her – evt. på en kold elpære eller radiator. Duften spredes derved af varmen, når lyset eller radiatoren bliver tændt (radiatoren giver selvfølgelig ikke mening efter, at vi har fået godt vejr herhjemme, men er et godt bud om vinteren). Duften giver sådan en rigtig beach-feeling, så jeg synes, at den er helt perfekt her til foråret og sommeren. Vejledende pris 225 kr.

8a17cab4-f0fd-42f3-8230-a9e5b01d7b6e

Ingen kommentarer endnu

Efterlad gerne en kommentar til indlægget

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

Bland-selv-brunch hos W&K