Ugens sko #3

Ducray Keracnyl mod (voksen)akne

7dcc7f0c-1723-41e9-a694-361d9c7d777a

Reklame for Ducray.

Ducrays serie Keracnyl er til dig med fedtet og uren hud. Du kan også bruge produkterne, hvis du er i en udtørrende medicinsk behandling mod akne eller lignende (Repair Cream og Repair Lip Balm er særligt udviklet til hud i medicinsk behandling). Serien består af otte produkter, hvoraf mange af dem indeholder stoffet Myrtacine. Indholdsstoffet ødelægger biofilmen i løbet af få minutter, forebygger dannelsen af ny biofilm i 24 timer og svækker bakteriens modstandsdygtighed

44cf3dea-67df-402e-a2da-0b3471361e26

Ducray Keracnyl Serum: Denne serum modvirker fedtet og uren hud. Serummet indeholder Myrtacine, der hjælper med at nedbryde P. acnes biofilm og reducerer derved forekomsten af hudorme og bumser. Samtidig hjælper azelainsyren til at mindske ardannelser og virke på de første rynker og fine linjer – serummet har dermed også en anti-age effekt. Serummet henvender sig derfor mere til voksne, der lider af akne, end til unge.

2e24e903-acf3-4d13-b731-e548562a8b34039c3cf3-6af0-4ba9-bd06-ea3a5fd002b6

Ducray Keracnyl Foaming Gel: Dette er en mild, talgregulerende vaskegel, der kan anvendes til alle former for fedtet og uren hud. Jeg anvender den personligt på ryggen, omkring skuldrene og på brystet, når jeg er i bad. Det er områder, der bliver godt fedtet, når man træner – og derved kan der opstå tilstoppede porer, som giver urenheder. Og almindelig sæbe er ikke altid nok. Den renser skånsomt i dybden og fjerner effektivt skidt, snavs og eventuelle makeup rester. Den indeholder også stoffet Myrtacine, der bidrager til at mindske urenheder og forebygge, at der opstår nye. Den indeholder ikke sæbe, og har derfor ikke en udtørrende effekt, men er mere beroligende. Huden efterlades derfor blød og smidig!

Ducray Keracnyl Emergency Spot Care: Det her SOS-hudplejeprodukt påføres så snart de første tegn på en urenhed mærkes, da den er med til at bremse urenheder, der er ved at udvikle sig.  Produktet virker rensende og udtørrende samtidig med at irritationen dæmpes.

Ducray Keracnyl Tinted Corrector Stick: Denne corrector stick indeholder også stoffet Myrtacine, der hæmmer bakteriespredning og dæmper irritation. Den virker lokalt ved at udtørre urenheder og hjælper til en hurtigere helingsproces. Farven i stiften dækker urenhederne naturligt, og kan enten bruges alene eller under makeup.

91c66e35-aca6-43d4-a4b1-28ba84e6ee9c 545c5342-4d36-47e7-937e-7cabca9b1650

Ingen kommentarer endnu

Efterlad gerne en kommentar til indlægget

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

Ugens sko #3