5 snacks på farten

Ugens sko #3

when-you-did-well3-2

Jeg har besluttet mig for et nyt tiltag på bloggen. Temaet bliver sko, og det udkommer hver mandag. Mandag er jo – for de fleste – lidt trist, da weekenden er ovre og hverdagen starter igen. Derfor synes jeg, at det er helt perfekt med sådan en mandagsserie. Og så har jeg simpelthen så mange (vidt forskellige) sko, som jeg aldrig har fået delt med jer. Så kan I dels finde noget inspiration til jeres kommende skokøb og lære min garderobe lidt bedre at kende.

Ugens sko er blevet præsenteret på bloggen før, men jeg synes alligevel at de fortjente at komme med. Foråret nærmer sig – selvom ikke alle dage er lige gode – og derfor kan vi endelig så småt finde forårsskoene frem. Og hvad er mere forår end espandrillos? Jeg havde en mindre obsession med lige nøjagtig espandrillos sidste år, hvor jeg købte 5-6 par #ups. I skal nok få de andre at se også.

De her er fra Gucci, og de blev købt i sommers. Vi var på tur ned gennem Tyskland til Østrig, og der stødte jeg ind i dem. Jeg er vild med looket, der både er casual – pga. sålen og syningerne – og classy – pga. lædersyningerne. Jeg har ikke brugt dem vanvittig meget, dels fordi vejret skal være til det og dels fordi der ikke er så meget støtte i dem. Så de egner sig ikke til længere gåturer eller for meget aktivitet.

Jeg forestiller mig, at det er sådan en sko, som man også vil kunne bruge om 10-20 år (medmindre de går i stykker). Jeg har i hvert fald haft espandrillos, da jeg var yngre, og forestiller mig, at det er lidt ligesom klipklappere – de kan altid bruges. Farven og stilen på skoen er også meget klassisk, hvorfor jeg også valgte den fremfor en i lyserød eller beige.

when-you-did-well4-2 when-you-did-well5-2

Ingen kommentarer endnu

Efterlad gerne en kommentar til indlægget

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

5 snacks på farten