Silver Line - beauty indefra

Marimekko x Clinique Pop Splash

ecb6c757-2d52-4f4a-bdf5-0fc8d5332f67

Man kan da kun blive glad i låget af kombinationen. Clinique Pop Splash kombineret med Marimekkos levende mønstre i festlige farver. Det er en limited edition kollektion, hvoraf hver enkelt gloss er dekoreret af det finske designhus, Marimekko.

Clinique Pop Splash giver både øjeblikkelig og langvarig fugt til læberne. Med ingredienser, der hjælper til at udglatte og pleje læberne, får du kysseklar læber – der ikke fedter eller klistrer, trods masser af shine. Den ikke-klistrende gloss er allergitestet og 100% uparfumeret. Selvom dækningen i følge Clinique “kun” er let, synes jeg, at glossene giver enormt meget farve. Jeg havde i hvert fald ikke regnet med nær så meget dækning, når det er en gloss – men det er kun positivt!

Glossen fås i 18 forskellige farver fra helt nude til pink, koral, violet og rød. Hver enkelt farve har sit eget friske navn, som er med til at gøre oplevelsen endnu sjovere. På billedetovenfor ses Air Kiss, Pinot Pop og Sangria Pop. De farver der skiller sig mest ud fra kollektionen synes jeg er Air Kiss (der er meget lysere end de andre), Espresso Pop (der er meget mørkere end de andre), Rosewater Pop (der er grænser op af en skrigende pink) og Juicy Apple (der næsten er den klassiske, røde nuance).

02 Caramel Pop – En mørk nude.
03 Sorbet Pop – En rødlig nude.
04 Latte Pop – En mørk nude.
05 Bubbly Pop – En lysere nude.
06 Adore U – En lilla nude.
07 Fizz Pop – En rødlig nude.
08 Tenderheart – En lilla nude.
10 Espresso Pop – En helt mørk nude.
11 Air Kiss – En lys pink.
12 Rosewater Pop – En intens pink.
13 Juicy Apple – En intens rød.
14 Fruity Pop – En mørk lilla.
15 Fireberry – En intens lilla.
16 Watermelon Pop – En lilla med pink undertone.
17 Spritz Pop – En støvet lilla.
18 Pinot Pop – En støvet mørk pink.
19 Vino Pop – En mørk pink med lilla undertone.
20 Sangria Pop – Mørk, støvet lilla.

Ingen kommentarer endnu

Efterlad gerne en kommentar til indlægget

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

Silver Line - beauty indefra