5 snacks på farten

Silver Line – beauty indefra

f71a83c6-131e-4f61-a5f0-2b63ae48aff9

Reklame for Silver Live.

Silver Line er et nyt dansk ’skønhed indefra’ brand fra skaberne af Fitness Pharma. Brandet kombinerer traditionelle sundhedsingredienser som fiskeolie og vitaminer, med velkendte ingredienser fra skønhedsindustrien som argan- og hvedekimolie. Din krop får på den måde alt det, som den behøver for at være sund samtidigt med at din skønhedsrutine får et boost indefra. Silver Line serien består af fire forskellige varianter, som hver især imødekommer individuelle behov – du får derved optimal sundhed og skønhed indefra alt efter din situation.

Det har aldrig været nemmere at tage sine kosttilskud. Du tager tre piller om dagen, og det er super nemt at huske – eller finde ud af om man har glemt – sine piller, da alle ugens dage står på blisterpakken. Jeg glæder mig til selv at skulle prøve tilskudene!

1805784a-b9c8-463c-9ab3-b7bc90b1e70b

Daily Skin Beauty: Bidrager til at vedligeholde en smidig og spændstig hud ved hjælp af vitaminer, mineraler, urteekstrakter og nærende vegetabilske olier herunder grøn the, pinje-bark, tomat og hvedekim. Vitamin C bidrager til normaldannelse af kollagen, der har betydning for normalt fungerende hud og zink bidrager til at bibeholde normal hud og hår.

03029408-10bc-4125-ae89-7cbd0b051f5d

Hair & Nails Beauty: Bidrager til at vedligeholde hårets og neglenes
normale styrke ved at kombinere vitaminer med zink, selen, Q10 og arganolie.

32e24cbd-5bb8-42cb-be79-dddb4652fe22

Young 30+ Beauty: Bidrager til at vedligeholde en normal hud samt hårets naturlige glans og farve ved hjælp af vitaminer og mineraler som jern, zink, kobber og selen samt nærende argan- og fiskeolie. Vitamin A bidrager til at bibeholde en normal hud ligesom zink, der tilmed bidrager til at bibeholde et normalt hår. Kobber bidrager til en normal pigmentering af hud og hår. Sidst men ikke mindst bidrager selen til at bibeholde et normalt hår.

e93d44a0-e53c-4ef4-a467-c5651b6b084d

Perfect Age 50+ Beauty: Bidrager til at vedligeholde hud og slimhinders
naturlige balance ved hjælp fra vitaminer, mineraler, omega-3-fedtsyrer samt ekstrakter fra grønalge og grønthe. Vitamin A bidrager til at bibeholde normal hud og normale slimhinder, og vitamin C bidrager til normal dannelse af kollagen, der har betydning for normalt fungerende hud. Zink bidrager til at bibeholde et normalt hår og en normal hud, og selen bidrager til at bibeholde et normalt hår.

Ingen kommentarer endnu

Efterlad gerne en kommentar til indlægget

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

5 snacks på farten