Ugens sko #2

5 snacks på farten

Snacks på farten er et must i en travl hverdag. Det er et must, hvis man gerne vil spare penge. Og det er et must, hvis man prøver at undgå de usunde fælder. Du finder både snacks med kalorier og sukker nedenfor, men der ER altså forskel på en fuldkornskiks og en hotter eller en müslibar og en donut – både ift. pris og ernæring.

4a93c2bc-b2da-4ea5-8a24-06085d9709ac

Karen Volf kiks (reklame)
Årh, de her kiks er altid en lifesaver for mig på farten. Jeg er VILD med dem. De mætter godt, og føles som en lidt sundere snack. De er pakket enkeltvist (med to styk i hver), hvilket gør det super nemt at smide dem i tasken. De fås i 5 varianter (hvoraf den med rødbede er en nyhed), og derfor varierer protein-, fibre og kalorieindholdet selvfølgelig også. Den med banan er særligt god til børn, men den er også VIRKELIG god til voksne 😉 Der er ca. 150 kcal. pr. portion, og den variant der hedder protein, er selvfølgelig den med mest protein i.

1153ae5f-91c2-4706-84d3-73b5355a1207

BEAR frugt snack
Hvis du mangler et sundere quick fix i løbet af dagen, er de her et godt bud. Jajaaa, de er måske lidt barnlige (og min nevø på 1 år spiser dem dagligt), men de smager også rigtig yum. De indeholder frisk frugt som blendes og bages til det færdige produkt, og rulles så sammen til små ruller. Hver pakke indeholder 2 ruller og fås i et hav af forskellige smagsvarianter. Jeg har prøvet æble, jordbær, hindbær, solbær og ananas. Men jeg har også set dem med mango, blåbær, fersken og kiwi.

856c7651-f957-489e-907d-a76f7371bce5

Hummus m. grøntsagsstænger (reklame)
Det er blevet NEMT og hurtigt at lave hummus med Valsemølle hummus. Den bikses sammen på to minutter, så smider du den i en lille bøtte, snitter nogle agurker/gulerødder og tager det med. Det kræver lige lidt forberedelse, men tilgengæld har du en sund og lækker snack. Valsemølle hummus fås i tre varianter: en original hummus, en chili hummus og en linsehummus.

9c6fbab5-4533-4cbd-bee4-c29bc079943f

Wasa knækbrød m. hummus
Det her er en lækker snack på farten. To knasende stykker knækbrød med frisk hummusfyld, der er smagt til med citron, spidskommen, hvidløg og cayenne. Snacken er velegnet til veganere og indeholder ca. 147 kcal., 3,5 g. protein og 5,5 g. kostfibre. De fås også i varianter med ost, men de er ikke værd at skrive om – denne her er dog et must try!

1e6ab709-66e0-4687-9b42-7b4ee3d326e9

Müslibar
Det her er mine favorit müslibarer. Der fås flere i samme “serie”, men de her med frysetørret hindbær er den bedste. Det er ikke som sådan en sund snack, der er en del sukker i, men hver bar indeholder kun 90 kcal. Grundet sukkeret og chokoladen får du ikke kun stillet den lille sult, men også din sukkertrang. De er ofte på tilbud til 10 kr. for 4 stk. (særligt i Fakta), og det er altså en rigtig fin pris, hvis I spørg mig. Baren indeholder 3,7 g. kostfibre, som er med til at give en mættende følelse og 18% havre.

Ingen kommentarer endnu

Efterlad gerne en kommentar til indlægget

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

Ugens sko #2