La Palma Princess

Filorga hudpleje

41d72256-6216-4d25-a7b3-d0c764db8918

Reklame for Filorga.

Jeg har haft et hudplejebrand mellem hænderne, som er helt nyt for mig – nemlig Filorga. Måske nogle af jer kender til brandet i forvejen? Jeg gjorde ikke, men er blevet positivt overrasket over de to produkter, jeg har fået lov til at teste. Jeg har testet et af de nyere skud på stammen – deres Oxygen-Peel, der er en multifunktionel lotion – og deres Hydra Filler Mat, som er en skøn aften- og dagcreme til kombinerede og fedtede hudtyper.

Kort om Filorga: Filorga er medi-kosmetisk hudpleje, der giver synlige resultater. Filorga er skabt i 1978 af hudlægen dr. Michel Tordjman, en fransk æstetisk læge med en passion for hudens cellefornyelse. Innovation og forskning i anti-ageing har siden drevet og udviklet Filorga, som i dag er et ISO-certificeret, højteknologisk, medicinsk laboratorium i verdensklasse. Filorgas produkter henvender sig til alle, som ønsker avanceret hudpleje med synlige resultater.

Oxygen-Peel: En lotion med en mikro-peelende triple effekt, som er udviklet til daglig brug. Oxygen-peel blev lanceret i uge 12, så den er forholdvis ny på markedet. Jeg har brugt den om aftenen efter afrensning af ansigtet – men inden brug af serum, creme m.v. Du skal sørge for at undgå øjenområdet! Brug en vatrondel, placer den ovenpå pumpen og pump 1 enkelt gang (ellers er min erfaring, at det sprøjter ud over det hele). Kør vatrondelen forsigtig rundt i ansigtet, lad lotionen tørre ind og fortsæt derefter din plejerutine. Lotionen virker ved at ilte huden (re-oxygenating), øge cellefornyelsen samtidig med at den har en let eksfolierende effekt. Den har en udjævnende effekt på huden, er fugtgivende og giver en mere klar hud med øget udstråling. Fås til 285 kr.

68f58d3f-18ff-4e56-9e55-f831891631db

Hydra Filler Mat: Denne creme er særligt god til kombinerede og fedtede hudtyper. Jeg har selv en kombineret hudtype, da jeg både har tendens til tørre områder, til at fedte, til lidt urenheder m.v. Hydra-Filler Mat er meget fugtgivende, da den indeholder to forskellige former for hyaluronsyre samt polysakkarider, der minimerer hudens fugttab. Samtidig har den en poresammentrækkende effekt, den balancerer talgproduktionen og giver en fin, mat hud uden at udtørre den. What’s not to love? Den kan bruges både morgen og aften, men er særligt god om morgenen, da den har den matterende effekt. Den modvirker tilmed tilstoppede porer og så er den både olie- og silikonefri. Brug den efter rens og evt. serum (Hydra-Hyal Serum anbafales). Fås til 425 kr.

cd1e7865-1f44-42cf-bf18-55f18783b849

Ingen kommentarer endnu

Efterlad gerne en kommentar til indlægget

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

La Palma Princess