En eftermiddag hos Ni'mat Spa

My everyday vitamins

Reklame for LongoVital, Futura og Möllers

Jeg er kommet ind i flere gode rytmer på det sidste – en af dem er, at jeg hver dag får taget kosttilskud. Det er en rigtig god idé med tilskud, særligt om vinteren, hvis man ikke er sikker på, at man får nok gennem sin kost. Nedenfor kan I læse om de (mange) forskellige tilskud jeg tager, og måske lade jer inspirere. Der er bl.a. tilskud der hjælper på træthed, udmattelse, dårlig søvn, negle der knækker og hår der spalter.

LongoVital Veganer: LongoVital Veganer er en multivitamin, der er målrettet til dig, der spiser plantebaseret. Tilskuddet er gelatinfri og indeholder ingen animalske ingredienser. Jeg er generelt blevet bedre til at bruge plantebaseret alternativer og bruge flere grøntsager i min madlavning. Kosttilskuddet indeholder vitamin A, B6, C og D, der bidrager til immunsystemets normale funktion. Derudover bidrager vitamin C og jern til at mindske træthed og udmattelse. Calcium er nødvendig for vedligeholdelsen af normale knogler og tænder.

7b56023f-437c-4893-a809-793f7e1d74d1

Longo HemoJern: Dette kosttilskud er til dig, der har behov for ekstra jern – enten hvis du f.eks. er bloddoner, kvinder der menstruerer og gravide. Jeg har ofte en tendens til hovedpine, når jeg har min menstruation, og jeg har tænkt om det kan have relation til jernmangel. Derfor er jeg begyndt at tage tilskuddet, der også bidrager til at mindske træthed og udmattelse, til immunsystemets normale funktion og hjælper til en normal dannelse af røde blodlegemer og hæmoglobin i blodet. Nogle har måske oplevet, at jern kan være hård mod maven, men det undgår du med HemoJern. HemoJern er skånsomt for maven, fordi det indeholder både Hæmoglobinbundet jern (Hæmjern) og ikke-Hæmjern (hæmjern optages lettere end ikke-Hæmjern og er mere skånsomt for maven)HemoJern er produceret med Orklas patenterede tabletform, som er lettere at synke.

8d9d97af-7672-4219-a848-99a0595132b7

LongoSkøn: Skønhed kommer indefra, den sætning kender vi vidst alle. Hvis du er træt af negle, der flækker og hår, der spalter, så er LongoSkøn nok noget for dig. LongoSkøn er et kosttilskud, som indeholder zink der bidrager til vedligeholdelse af normal hud og hår samt normale negle. Tilskuddet indeholder biotin, der bidrager til vedligeholdelse af normalt hår, slimhinder og hud og vitamin C bidrager til normal dannelse af kollagen, der har betydning for normalt fungerende hud. LongoSkøn er produceret med Orklas patenterede tabletform, som er lettere at synke.

a1dd76c7-59d6-4599-9ccc-858272c32eea

LongoSøvn: Et tilskud, der understøtter naturlig søvn og hvile ved hjælp af baldrian. Baldrian er en urt, som i tusindvis af år været brugt til at vedligeholde naturlig søvn og hvile. Tag 1-3 piller inden sengetid, det har givet mig en bedre søvn og jeg synes også, at jeg har nemmere ved at falde til ro/det går hurtigere at falde i søvn. LongoSøvn er produceret med Orklas patenterede tabletform, som er lettere at synke.

baf8d572-8444-4c94-9e81-08998b247b88

LongoTranebær/LongoTranebær Tyggetabletter: Jeg har i mange år været storforbruger af tranebærpiller, da jeg har lidt af kronisk blærebetændelse. Og der har tranebær hjulpet mig. Longo Vital har to forskellige tilskud af tranebær hhv. i flydende form og en tyggetablet. LongoTranebær er skånsomt forarbejdede tranebær i flydende form, som kan drikkes rent eller for eksempel blandes i en smoothie. Har du nemmere ved at indtage tranebær i tabletform er LongoTranebær Tyggetabletter et godt alternativ. Disse er også gode for slimhinderne, fordi der er tilsat biotin, hvilket bidrager til vedligeholdelsen af normale slimhinder.

LongoC Stærk: Vi kan alle blive ramt af perioder i livet, hvor trætheden tager over, eller hvor vi har brug for et ekstra tilskud til immunforsvaret. LongoC Stærk indeholder (som noget nyt) zink, der bidrager til immunsystemets normale funktion. C-vitamin bidrager til at mindske træthed og udmattelse – hvilket jeg særligt lider af i de mørkere måneder, men har bestemt også tendens til det i de lysere (grundet min endometriose). LongoC Stærk er produceret med Orklas patenterede tabletform, som er lettere at synke.

86d663e2-0fe7-4912-9b21-dac0e286f624

LongoB komplet: Longo B Komplet er sammensat af alle otte forskellige B-vitaminer. B-vitaminerne riboflavin, B6, B12, niacin og pantothensyre bidrager til et normalt energistofskifte og til at mindske træthed og udmattelse. Det er derfor et oplagt tilskud at tage, hvis du er i en periode hvor du er ekstra træt eller oplever manglende overskud. Biotin bidrager til at vedligeholde et normalt hår, hud og slimhinder. Vitamin B6, folsyre og vitamin B12 bidrager til immunsystemets normale funktion. LongoB Komplet er produceret med Orklas patenterede tabletform, som er lettere at synke.

29368659-e987-43c1-815d-85b686a2183e

Futura Kalk + Dobbelt D3: Et kosttilskud hvor kalk er tilsat sammen med D-vitamin. D-vitamin hjælper til en normal optagelse af kalk og fosfor i kroppen, og bidrager samtidig til immunforsvarets normale funktion. De Nordiske næringsstofanbefalinger (NNR) anbefaler at man som voksen får 800mg kalk om dagen. Derfor har vi brug for mad og drikke (f.eks. mælkeprodukter), der er rig på kalk og D-vitamin. Hvis du ikke får helt nok, kan du overveje at omlægge din kost eller tage et dagligt kosttilskud.

e871f06c-5ddd-4dd7-9f88-caff51065ba5

Möller’s Dobbel: Möller’s Tran i kapselform! Möller’s Dobbel er fiskeolie fyldt med vigtige Omega-3 fedtsyrer samt vitamin A, D og E. Vitamin A og D bidrager til immunforsvarets normale funktion, mens vitamin D bidrager til at vedligeholde normale knogler og tænder. Vitamin E bidrager til at beskytte cellerne mod oxidativt stress. fiskeolien er udvundet fra fisk, som er fanget i Norge, så det er altså olie fra lokale fisk, vi i Skandinavien kan nyde godt af, når vi får vores daglige tilskud fra Möller’s Dobbel.

a4f8d8f5-7d5d-4839-8b90-799ccd5e9daf

Ingen kommentarer endnu

Efterlad gerne en kommentar til indlægget

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

En eftermiddag hos Ni'mat Spa