CPH Studio Hotel + rabatkode

Ugens sko #1

556393ad-d370-43d3-ba0e-c3ac1774dce9

Jeg har besluttet mig for et nyt tiltag på bloggen. Temaet bliver sko, og det udkommer hver mandag. Mandag er jo – for de fleste – lidt trist, da weekenden er ovre og hverdagen starter igen. Derfor synes jeg, at det er helt perfekt med sådan en mandagsserie. Og så har jeg simpelthen så mange (vidt forskellige) sko, som jeg aldrig har fået delt med jer. Så kan I dels finde noget inspiration til jeres kommende skokøb og lære min garderobe lidt bedre at kende.

Det første indlæg i serien bliver med mit nyeste skokøb – nemlig mine Saint Laurent støvler. Modellen hedder Rock 40 Chelsea, og den fås i et hav af forskellige designs (f.eks. i sølv med stjerner, bordeaux ruskind eller – den flotteste af dem alle – sort velour med leopard print). Den jeg har valgt er i grå ruskind, og den passer til det meste. Hælen har en højde på ca. 5 cm., så det er den helt perfekte hverdagsstøvle. Jeg synes personligt, at den er super fin men samtidig meget casual. Den vil derfor gå godt både til kjole/nederdel og jeans. Det er ikke ligefrem en “gallastøvle”, men jeg synes bestemt at den kan bruges til mere afslappet festlige anledninger, hvor man ikke liiige er i humør til at skulle rende rundt i stilletter.

7794ce48-2a86-41de-a3c5-af7cf6509830

Jeg har endnu ikke fået den brugt. Jeg har det altid lidt svært med at få brugt mine dyrere skokøb – altså, første gang. Lige nu er de så fine og uberørte, og det er SLUT efter første gang udenfor. Men det skyldes hovedsageligt, at vejret ikke har været til det OG at jeg ikke har været så meget ude (og når jeg har, har det været i slasket søndagstøj). For selvfølgelig skal de bruges. Mine Valentino støvler (som jeg har vist på Instagram før), endte med at blive mit – eller faktisk min mors – bedste skokøb NOGENSINDE, og jeg har nok – uden pis – brugt dem et trecifret antal gange, siden jeg fik dem i december 2016. De skal virkelig have skiftet hælen, som i det skulle faktisk være gjort for flere måneder siden. Noget siger mig, at jeg bliver lige så glad for de her Saint Laurent, som for mine Valentino.

2e4d91d7-d4ce-49f4-a4ab-ad64bee0ce7d

Ingen kommentarer endnu

Efterlad gerne en kommentar til indlægget

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

CPH Studio Hotel + rabatkode