CPH Studio Hotel + rabatkode

Bloggen er sat på standby

1a8953fd-0291-4c56-8329-5749d4513907

Det næste stykke tid vil bloggen stå stille. Jeg ved endnu ikke hvor længe, men det bliver indtil jeg er ovenpå igen. Jeg kommer ikke til at dele oplevelsen eller forløbet nærmere, da nogle ting ikke behøves at komme længere ud end til ens inderkreds. Og jeg vil på ingen måde høste læsere på noget så forfærdeligt. Jeg følte dog alligevel, at jeg gerne ville “advare jer” – læsere såvel som samarbejdspartnere. I må ikke tro, at jeg er færdig med bloggen, selvom der måske kommer til at være stille længe. Men den bliver lagt på hylden for en stund, for nu kommer fokus til at være på mig og min bedring. Mit overskud er minimalt, og alt er lige pt sat på standby.

Forklaringen har været at finde på Instagram i nogle dage, men I får den også her:

“Der har været stille herinde. Jeg var vidne til noget dybt tragisk i onsdags, som jeg har svært ved at rumme. Jeg vil ikke gå nærmere ind i deltajerne, men jeg overværede på helt tæt hold en ung mand tage sit eget liv, da han stilte sig ud foran et tog. Hvordan et menneske kommer så langt ud, at det er sidste udvej, er blot et af de spørgsmål, som spøger hos mig – men som jeg aldrig får svar på. Jeg ryddede min kalender, og isolerede mig derhjemme – samtidig med at jeg har talt om oplevelsen med mine nærmeste igen, igen og igen. Nu er jeg taget væk henover weekenden, hvor tiden skal bruges på at slappe af, hygge og pleje mit sind.”

Ingen kommentarer endnu

Efterlad gerne en kommentar til indlægget

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

CPH Studio Hotel + rabatkode