Forårsnyheder fra Depend Cosmetic

FEBRUAR MÅNEDS GOODIEBOX 2018

dsc_0448

Reklame i samarbejde med GOODIEBOX.

Så er det den tid på måneden igen – altså, den sjove af dem. Det er tid til månedens GOODIEBOX, som har temaet “storby”. Der er et produkt, der varierer – og det er Manna Kadars gloss, som enten fås i en rød eller en lyserød nuance. Den røde farve er “The Parisienne” og den lyserøde er “The New Yorker”. Boxen indeholder fem produkter i denne måned, hvor 3/5 er make-up.

dsc_0445

LARITZY COSMETICS, NUE PALETTE: FULLSIZE. Paletten indeholder et mix af brune, rustne, lyserøde farver. Meget jordnære, lige som JEG personligt bedst kan lide det. Det er et mærke, som jeg ikke før har stiftet bekendtskab med, så det er super spændende. Jeg synes, at paletten har et godt potentiale, da den både kan bruges til hverdag (de lysere farver) men også til weekenden, hvis der skal lidt mere knald på (den mørke og de metalliske farver). Vejl. udsalgspris 310 kr.

MANNA KADAR, LIPLOCKED PRIMING GLOSS STAIN, LUCKY: FULLSIZE. Dette er en gloss, der skulle være langtidsholdbar. Den kan bruges på flere måder – enten ved at den duppes på, så du opnår et mere neutralt hverdagslook. Du kan også bruge en lipliner og to lag for at få et mere markeret, f.eks. til en bytur eller hvis du generelt bare er til smukke, fremhævede læber. Konsistensen er meget let og glat, og selvom jeg kun påfører ét lag, så er der godt med farve på. Vejl. udsalgspris 150 kr.

MIQURA, PREMIUM BUBBLE MASK: FULLSIZE. Behøves jeg overhovedet sige det igen? Den trofaste læser vil vide, at jeg ELSKER sheetmasks. Som i elsker – og særligt dem fra Miqura. Denne maske skummer op, når du har den på (det er lidt det nye, indenfor masker, at de skal skumme op). Masken fjerner skånsomt makeup og snavs, mens den rengør huden i dybden. Du skal lade den virke og skumme op i 5-7 minutter, og derefter renser du af med vand. Jeg glæder mig virkelig meget til at prøve den! Vejl. udsalgspris 59 kr.

Origins, Ginzing Refreshing Eye Cream: NON-FULLSIZE. Samme spørgsmål – behøves jeg sige det igen? Jeg er virkelig træt af de produkter, der er så små, at det næsten er ligegyldigt. Jeg ved godt, at det hele skal løbe rundt, og når der er tre fullsize produkter, som har en væsentlig værdi, er der nødt til at være nogle mindre produkter også. Men denne her er MEGA lille. Det eneste der kan foresvare det er, at det jo er en øjencreme – så man skal ikke bruge så meget af gangen. Men alligevel. Jeg ELSKER Origins, men jeg hader at have alle de små prøvestørrelser liggende. NÅ, nok om det. Denne Ginzing Refreshing Eye Cream fra Origins kan mindske træthedstegn, da den øjeblikkeligt reducerer mørke rande og mindsker poser/hævelser under øjnene. Vejl. udsalgspris 245 kr. for 15 ml (i boks 5 ml).

BENEFIT, HOOLA BRONZER: NON-FULLSIZE. Igen. Årh, det er altså problematisk at få påført den rette mængde produkt på en forholdsvis stor bronzerbørste, når det er så lille. Men om ikke andet, så er jeg vild med Benefit. Dette er en bestseller fra brandet, som giver et skønt solkysset look. Jeg glæder mig til at prøve den – hvis ikke den når at blive væk i min makeup skuffe inden da. Vejl. udsalgspris 305 kr. for 8 g (i boks 3 g).

dsc_0446

Alt i alt en god box. Der er nogle fine fullsize produkter samt en del af mine favoritbrands. Non-fullsize produkterne bliver reddet af, at det er skønne brands, som jeg normalvis er rigtig glad for. Bare fordi jeg ikke er til de der mini størrelser, betyder det jo ikke, at I andre ikke er det. Og det er bestemt produkter, som jeg kan stå inde for – so give it a try! Jeg er faktisk begyndt at gemme mini størrelserne i en kasse – jeg bruger dem ikke til hverdag, men da jeg jo rejser meget og tager på mindre getaways, så er det faktisk smart med produkter, som ikke fylder så meget og som man ikke behøves at skulle have med hjem igen. SÅ månedens GOODIEBOX er godkendt herfra.

Ingen kommentarer endnu

Efterlad gerne en kommentar til indlægget

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

Forårsnyheder fra Depend Cosmetic