Hotel Chocolat Beauty

Pretty posters from DESENIO

f64d168b-0ed4-4d2d-bba1-24e45c243b28

Reklame i samarbejde med DESENIO.

RABATKODE PÅ 25% TIL ALT* PÅ SHOPPEN! Koden ”juliedeschanel” giver dig 25% hos www.desenio.dk fra tirsdag d. 23. januar til torsdag d. 25 januar. *Koden gælder ikke handpicked/collaboration plakater eller rammer. 

Der sker ting og sager her i det lille hjem. Både i vores stue og i vores soveværelse er der flyttet flotte plakater ind fra Desenio. I stuen har jeg udvalgt nogle botaniske plakater i lilla og grønne farver, da jeg er ved at få lidt farve ind i vores hjem. Det hele er meget sort, gråt, hvidt og det skal der laves om på. Jeg synes, at det lilla og det grønne går rigtig fint sammen. Ingen af farverne er FOR sprælske, så M kan også sagtens acceptere det (tror jeg). Jeg synes, at det er så fint med billeder på en hylde, og det gør det også lidt nemmere at skifte i størrelsen på rammerne, omrokering m.v., fremfor at skulle borre nye huller i væggen hver gang. Rammerne har jeg valgt i sølv, for at det ikke – igen – blev sort eller hvidt, men samtidig skulle det også være neutralt.

58807ec5-57cd-43f5-8d9e-50a46eb61316

GRØNNE BLADELILLA BLOMSTERGRØNNE/LILLA BLADE

I soveværelset har jeg valgt nogle sjove billeder, hvis jeg selv skal sige det. Det må godt være lidt sjovt. Det er jo et rum, hvor kun M og jeg er – medmindre vi skal vise det frem eller lignende – så derfor kiggede jeg ikke efter æstetisk smukke eller vildt stilrene plakater til soveværelset. Det behøver ikke at være så gennemtænkt, det skal bare være sjovt og hyggeligt. Jeg er vildt glad for mit valg, og selvom det er nogle sjove plakater, så endte det med at blive ret stilrent. Jeg ville gerne eksperimentere yderligere, og derfor tog jeg også de små rammer i kobber (det matcher bøjlerne i mit “walk-in-closet”) og den store ramme i sort. Jeg var faktisk virkelig overrasket over hvor billige deres rammer er. De kan jo bruges igen og igen – det er kun plakaterne, som skal skifte alt efter ens humør og stil. Jeg ved stadig ikke, om jeg er helt hooked på at blande de kobber og den sorte ramme men nu får det en chance. Ellers må jeg have fingrene i en stor kobber ramme. Hvad synes I?

709c9202-c075-47ef-bac4-98a591528d0d

NAMASTAY IN BED – BEDGASM – HYGGE

Vores soveværelse har været under ombygning siden vi flyttede ind. Det har aldrig været lige som jeg (let’s face it, M har ikke så meget at skulle have sagt) ville have det. Da vi flyttede ind, var der køkken der hvor vores soveværelse er nu. De tidligere ejere havde valgt at rive noget af væggen (og derved også døren) ud mod gangen ned, så vores soveværelse har altid været åbent ud mod vores store gang. Der har været skærmet af, men der har ikke været en decideret væg. Jeg var bange for, at det ville blive for småt og trykket, men i 2017 tog vi altså “springet”, og fik sat en væg op. Og hold nu op, hvor jeg elsker det! Det har betydet, at der også var plads til nogle ordenlige gulv til loft (ish) skabe. Jeg lover at vise flere billeder snarest.

59dcb2a7-df1e-4ccc-9e4c-1670b7f53911

Der er allerede et par plakater, som jeg er rimelig vild efter. Det er nogle af de populæreste plakater på hjemmesiden, hvilket jeg selvfølgelig godt forstår. På den ene plakat står der: “Feelings are much like waves, we can’t stop them from coming but we can choose which one to surf” mens den anden plakat er et fotokunst billede af en bølge i sort/hvid. Det ville da være mega fint, at have hængende sammen. Nå, det må blive en anden gang! Måske til badeværelset. Hm.

Ingen kommentarer endnu

Efterlad gerne en kommentar til indlægget

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

Hotel Chocolat Beauty