Pep-Start morgenen med Clinique

Hotel Chocolat Beauty

b7832c9f-f6ac-46dc-a996-cb9a5e8d1ceb

Reklame for Hotel Chocolat.

I sidste uge var jeg til et skønt event hos Hotel Chocolat. Udover at vi fik serveret deres fantastiske chokolade, lækre drinks og friske jordbær, blev vi også introduceret for deres nye serie af skønhedsprodukter. Fælles for produkterne er, at de er spækket med nærende ingredienser fra naturen – faktisk nede fra Hotel Chocolats egen plantage, der ligger på øen Saint Lucia i Caribien. Serien har fået navnet Rabot 1745, som faktisk er adressen på det hotel, der ligger midt i kakaoplantagen. Det var super inspirerende at høre om hele historien bag produkterne, og jeg ville ønske, at I kunne have hørt med. Man blev virkelig fanget, og fik bare lyst til at tage hver og et produkt med hjem.

e1f232f2-5466-4ee1-9dfa-7f14e7ae90dd

Det hele er gennemtænkt ned til mindste detalje. Udover at produkterne indeholder ingredienser som f.eks. kakaobønner og -smør, så er emballagen også miljøvenlig, da der er tale om genbrugsmaterialer. Det hele dufter skønt, og selvom man skulle tro det, så er det hverken kakao eller chokolade, som produkterne dufter af. Duftene kan bedst beskrives som sofistikeret, hvis jeg skal give sådan et overordnet ord. De dufter vidt forskelligt, men alle er meget behagelige og bare virkelig gode. Det er svært at forklare, I må altså forbi at dufte selv, hvis I har muligheden. Det er sådan en spa-feeling, man får. Jeg er særligt vild med deres Shower Gel med Aloe Vera og deres Body Butter med Argan, Almond og Cacao.

ae714877-9062-4d6d-b387-7c331e1f9b80

Kort om de enkelte produkter (læs evt. mere på www.hotelchocolat.com):

 

Hand Cream Cacao & Wild Honey/Cacao & Coconut: Håndcremer som både fås til badeværelset og til din taske on-the-go. Dine hænder efterlades ikke fedtede, bare bløde og lækre.

Hand Wash Cacao & Aloe Vera: En meget drøj håndsæbe, der efterlader dine hænder silkebløde. Den inderholder nærende og fugtgivende ingredienser, som alle er med til at pleje din hud.

Shower Gel Aloe Vera: Denne showergel er som sagt en af mine favoritter. Den dufter så skønt. Den er mild, og har en lindrende samt beroligende effekt på huden. Den indeholder naturlige olier, som er med til at fugte huden.

Three Shell Scrub Cacao, Almond & Coconut: En skøn og velduftende scrub, der har en god (og naturlig) eksfolierende effekt. Den fugter huden og har en blødgørende effekt. Den indeholder både kakao-, mandel- og kokosskaller, som er med til at give den eksfolierende effekt – altså, helt naturligt.

Clay Thermal Body Mask Cacao & Kaolin: Kakaosmør, macadamianolie og kaolin-mudder. Alt dette er med til at blødgøre huden og få den til at stråle. Det er ikke en ansigtsmaske, men en kropsmasken, som massere på hele kroppen og skylles af med vand.

Koray Eau de Parfum: Denne fik jeg faktisk ikke duftet til eventet. Men den indeholder noter af bergamot, jasmin og grøn te, som jeg personligt synes lyder som en skøn blanding. Jeg glæder mig til, at få stukket næsen i den 😉

Lip Care: Fås i varianterne Almond Chocolat, Honey Chocolat, Peach Chocolat og Fruited Chocolat. Læbepomaderne er fugtgivende. De indeholder blandt andet mandelolie, kakaosmør og rosmarinekstrakt, som alle er med til at give dem deres plejende ingredienser.

Body Butter Cacao & Almond eller Organ, Almond & Cacao: De her er skønne. Dem prøvede jeg med stor velbehag til eventet! De smelter ind i huden, og fedter ikke som nogle bodybutters gør. De fugter huden godt, og har hver især deres helt unikke egenskaber alt efter ingredienserne.

Body Lotion Cacao & Babussu eller Cacao & Shea: Er du ikke til den tykke, cremede bodybutter så er en bodylotion nok mere dig. Denne er mere let i konsistensen, men stadig fugtgivende og nærende for huden. Igen, så afhænger egenskaberne af de enkelte ingredienser.

5677894e-2aab-4e03-b391-44da1551589e 1431b613-8f6a-4a96-8996-97f2f2bf5fe7 c4c6cf3f-3515-4faf-b5fe-7a27c9eb8a3b

Ingen kommentarer endnu

Efterlad gerne en kommentar til indlægget

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

Pep-Start morgenen med Clinique