Årets første ferie

Pep-Start morgenen med Clinique

dsc_0055

Clinique lancerede i 2016 en ny hudpleje serie for kvinder on the go. Siden hen er serien – der kan bruges af alle hudtyper – blevet udvidet med flere produkter. Fælles for dem alle er, at de er i smukke og opkvikkende farver, der sætter kulør på dagen fra morgenstunden. Tre af produkterne har jeg haft brugt længe, mens den grønne bubble maske er helt ny for mig. Dén glæder jeg mig til at teste!

dsc_0058

Clinique Pep-Start HydroBlur Moisturizer: Dette er en oliefri fugtighedscreme, der mest af alt minder mig om sorbet. Sådan en blød, blød konsistens! Den udvisker skønhedsfejl – sådan lidt ala et filter (deraf navnet), og giver et flot “retouch”, da porerne bliver mindre synlige og tørre linjer mindske. OG så fugter den din hud effektivt dagen lang. Hvis du begynder at føle dig lidt tør eller stram i huden (som man jo særligt kan opleve om vinteren) kan du sagtens tage en retouch, uden at frygte en skinnende eller klistret hud. Huden får en naturlig og fin overflade med en mat finish, lige som jeg bedst kan lide det. Den kan bruges alene eller under din foundation, da den lette konsistens og matte overflade giver det perfekte grundlag for en flot og ensartet make-up. Vejledende udsalgspris 195 kr.

dsc_0057

Clinique Pep-Start Exfoliating Cleanser: Et fantastisk 2-i-1-produkt der kombinerer en skånsom rens med eksfoliering. Sig farvel til make-up, snavs, døde hudceller, overskydende fedtstof og urenheder. Sig hej til en hud med en glat overflade og en strålende glød. Den forbereder huden perfekt til påføring af make-up, men er også god om aftenen, når make-uppen skal af igen. Den er skånsom nok til, at du kan bruge den både morgen og aften, så gør roligt det. Vejledende udsalgspris 145 kr.

Clinique Pep-start Eye Cream: Dette er en øjencreme, der fugter og opfrisker dine morgentrætte øjne. Den kølende applikator hjælper med at reducere hævede, puffede øjne, så du ser frisk og vågen ud – selvom du måske ikke er det. Cremen er med til at klargøre huden til make-up, men kan bruges når som helst. Vejledende udsalgspris 195 kr.

Clinque Pep-Start Bubble Mask: Denne her er spændende. Det er en hurtig og effektiv løsning til en perfekt base til makeup. På bare 2 minutter bliver den lyserøde geléformel (som i kan se nedenfor) til masser af små bobler (som i til dels kan se nedenfor), der renser huden for talg og urenheder. Formlen udjævner huden, og giver den fornyet energi, glød og vitalitet. Ryst beholderen godt og påfør et jævnt lag på ren og make-up fri hud (undgå øjenområdet). Lad den sidde indtil geléen er blevet helt til bobler, massér den ind i huden med lunkent vand og skyl grundigt af. Brug den 2-3 gange om ugen. Vejledende udsalgspris 245 kr.

dsc_0062

Ingen kommentarer endnu

Efterlad gerne en kommentar til indlægget

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

Årets første ferie