Et kickfix til de trætte dage?

Familieforøgelse!

a1b5c93c-5435-4931-a0de-c939fab1ab58

Jeg har glædet mig til at dele dette med jer. Jeg har selv vidst det siden d. 22. december, men jeg ville lige have styr på de sidste detaljer, før jeg fortalte mere om det. Jeg vidste det allerede, da jeg skrev dette indlæg, hvor jeg også lavede sådan en af de der irriterende teasers. I know, I’m so sorry, men jeg har glædet mig så meget, at jeg ikke kunne lade vær med at tease lidt. Alt er på plads nu, og snart melder den bedste julegave sin ankomst! Mange gode gaver har ham Morten givet mig, men det her er uden tvivl den bedste.

Det smukkeste – okay, det lyder lidt overdrevet, men det er virkelig specielt for mig – ved alt det her er, at det sker d. 3. februar. Altså, på min og Mortens 5 års dag. Jeg kommer hjem fra Grønland dagen inden, og så kører vi ellers mod Aalborg. Vi skal hente vores nye familiemedlem. Vi skal hente en ven til Mikko, forhåbentlig en han vil få rigtig meget glæde af. Vi skal hente vores lille Rocky. En smuk sort hanhund, der er en blanding af en pomeranian og en papillon. Han bliver to år til marts, og jeg er så glad for, at vi fandt en “ældre” hund i stedet for en hvalp. Jeg er lidt mere til at give en ældre hund en ny chance, ligesom vi gjorde med Mikko – for hvalpene skal der nok være købere til. Samtidig så får vi en hund, der er renlig og som ikke skal opdrages helt fra bunden ift. at være alene hjemme, at gå i snor osv.

Vi glæder os helt vildt, og det er lidt som om, at det bare er skæbnen. Jeg skrev allerede d. 23. december inde i en hundegruppe på Facebook, at vi søgte hund. Altså, dagen efter, at jeg havde fået en (ment på den måde, at Morten gav grønt lys og betalte den). Jeg troede ikke, at det var muligt at finde et godt match i en “ældre” hund, så derfor søgte vi alt fra hvalpe til ældre hunde på op til 3 år. Egentlig ville vi helst have en pomeranian, men her søgte vi også lidt bredere, da vi tænkte, at det ville være svært at få alle kriterier opfyldt (indenfor rimelige finansielle grænser, of course). Det væltede ind med hvalpetilbud, men lige pludselig fik jeg en besked i min indbakke med en hund, der opfyldte alle vores oprindelige krav. Det var meant to be, og hun havde – heldigvis – slet ikke travlt med at komme af med ham, så vi kunne sagtens overtage ham 1,5 måned senere (jeg skal lige af sted på ferie, inden vores nye familiemedlem melder sin ankomst). Han havde ikke været offentligt til salg endnu, så vi var ikke i kamp med andre eller noget lignende. Så det hele var bare perfekt.

Jeg vil helst ikke vise billeder af ham før han er vores. Det er jo bare en hund, men alligevel føles det lidt mærkeligt at vise noget frem offentligt, som egentlig ikke er vores. Men lige så snart vi har ham i favnen d. 3. februar, så kan I godt forberede jer på SPAM. Vi glæder os helt ekstremt meget, sådan barnligt meget.

Ingen kommentarer endnu

Efterlad gerne en kommentar til indlægget

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

Et kickfix til de trætte dage?