En ende på mine lidelser.... #studyupdate

Et kickfix til de trætte dage?

970eb050-63cc-426c-9aba-9cb5d82555c7

Reklame i samarbejde med Gerimax.

Kender vi ikke alle det der med at have brug for et kickfix i løbet af dagen? Jeg kender det særligt omkring kl. 14-15 tiden, når jeg er på arbejde. Efter mange timer foran studiebøgerne eller computeren. Når man gerne vil op at træne, men sofaen trækker gevaldigt. Man kan selvfølgelig drikke en kop kaffe, men min mave er bare meget sart, når det kommer til kaffe. Derfor er nyheden Boost Gum fra Gerimax lige mig.

Gerimax Boost Gum kommer i en pakke med 8 stk., og indeholder både ginseng og koffein. Ginseng bidrager til at øge dit energiniveau og din udholdenhed. Koffein bidrager til at øge din opmærksomhed og forbedre din koncentration – lige som vi kender det, når kaffen slår til ved skrivebordet. Gerimax Boost Gum giver en instant effekt inden for 5-10 minutter, og dét kan jeg bekræfte. Jeg har villet prøve det, siden jeg fik det ind ad døren, men jeg kan godt li’, at jeg er hjemme og ikke skal noget særligt, når jeg prøver sådan nogle ting for første gang (hvis nu kroppen skulle reagere mærkeligt). Jeg mærkede ikke andet, end at trætheden lagde sig – relativt hurtigt – og at kroppen ligesom vågnede op på en måde. Så jeg er kun positiv indtil nu. Jeg tager dem med på arbejde i næste uge, så jeg kan snuppe et ved det kritiske tidspunkt 😉 

Hvis tyggegummiet ikke tiltaler dig så meget – men du alligevel ønsker mere energi – så tilbyder Gerimax også andre produkter. Jeg synes, at man her om vinteren (særligt når der ikke er sne til at lyse op i mørket) bliver ret sløj og lidt mut. Derfor tænker jeg også, at jeg vil starte op på Gerimax Energikur snarest! Nedenfor kan du læse om de øvrige Gerimax produkter, der alle indeholder ginseng (der anbefales til voksne over 15 år). 

e2ba5e27-ba28-43ba-b07a-e46cb5c98749

Gerimax® Daglig Energi er til dig, der ønsker et dagligt kosttilskud, som giver dig mere energi i hverdagen. Dettetilskud indeholder ginseng, der er specielt udviklet for at give naturlig energi og mere overskud. Formularen er forbedret, og indeholder nu lecithin, der er god fedtsyre til cellerne. Du finder også magnesium og Vitamin C i tilskuddet, der ligeledes bidrager til at mindske træthed og udmattelse. Anbefalet dosis er 1 tablet dagligt.

Gerimax® Daglig Energi 50+ er til dig der er 50 år eller derover. Kosttilskuddet indeholder magnesium, der bidrager til vedligeholdelse af normale knogler og normal muskelfunktion samt bidrager til at mindske træthed og udmattelse. Derudover indeholder Gerimax® Daglig Energi 50+ en øget dosis af vitamin D, der bidrager til normal funktion af immunsystemet samt til at vedligeholde normale knogler, en normal muskelfunktion og normale tænder. Sidst men ikke mindst findes der vitamin C i tilskuddet, der bidrager til et normalt energistofskifte, immunsystemets normale funktion og til at mindske træthed og udmattelse. Anbefalet daglig dosis er 2 tabletter. 

Gerimax® Energikur er en ren ginsengkur. Du kan benytte kuren op til perioder med ekstra travlhed (ved eksaminer, omkring større deadlines og lignende) eller for at komme nemmere igennem vinteren. Når du tager 1-2 tabletter dagligt vil du efter kun 3 uger opnå en gavnlig effekt af ginseng, der hjælper med at vedligeholde din præstationsevne, når du har et lavt energiniveau, ved udmattelse, ved træthed eller når du oplever tab af koncentrationsevne. 

1 x Gerimax® Instant Energy: Hvis du skal bruge energi noget hurtigere, end en energikur kan hjælpe dig med – så skal du prøve disse. Du mærker en effekt indenfor 30 minutters tid, som kan være relevant ved kortere deadlines eller ved før træning. Kosttilskuddet indeholder bl.a. ginseng og guarana. Det er anbefalet at man tager 1-2 tabletter dagligt. 

Ingen kommentarer endnu

Efterlad gerne en kommentar til indlægget

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

En ende på mine lidelser.... #studyupdate