Årets første ferie

En ende på mine lidelser…. #studyupdate

7f21fede-f4ec-4539-9a06-a0b3499e4f7b

Hvis I har fulgt med de sidste måneders tid ved I nok godt, at jeg dumpede mit tredje eksamensforsøg i den SIDSTE eksamen jeg manglede for at kunne kalde mig bachelor i jura. Det har været en turbulent tid, det har været enormt stressende ikke at vide om man er købt eller solgt. Om jeg skulle til et fjerde eksamensforsøg (i et fag jeg tydeligvis ikke forstår en bjælle af) eller om tre års hårdt arbejde ville være spildt. Det har været frustrerende på et plan, som kun få (forhåbentlig) kan sætte sig ind i. At få 10 i sit bachelorprojekt og så få fingeren gang på gang, det har virkelig fået mig ned i kulkælderen.

Alligevel valgte jeg at kæmpe og kæmpe, for der har været nok modstand igennem min uddannelsestid. Der har været rigeligt med spændte ben, og folk der gerne har villet se mig fejle. Heldigvis er jeg en fighter, og jeg skrev måsen ud af bukserne klage efter klage og anke efter anke. Jeg fik min klage igennem hele systemet, og til sidst til ombedømmelse. I dag er 5 måneders kamp endelig slut, da ombedømmelsen tikkede ind i min KU-mail (utroligt nok 22 dage før tidsfristen). JEG FUCKING VANDT, MIN OPGAVE BLEV BEDØMT TIL 02, OG NU ER JEG BACHELOR I JURA! Man må sgu gerne være en dårlig vinder lige i denne her situation. Det vil sige, at jeg starter på kandidaten til foråret. Nu kan jeg endelig komme videre. Det har koster blod, sved og tårer, men den følelse der har været i min krop siden jeg åbnede e-mail har været DET HELE VÆRD. Det er altid den fedeste følelse at prove people wrong, og det er som om, at det føles noget bedre at være bachelor nu end der gjorde i sommers – da jeg troede, at jeg var blevet bachelor.

DET ER JO DEN FEDESTE START PÅ ÅRET! Dagens theme-song er uden tvivl Justin Timberlake med “Can’t Stop This Feeling”. I FUCKING DID IT.

7 kommentarer

 • Jeanne

  Bedste dag ever – tillykke tillykke🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Julie Deschanel

   Kun overgået af den dag, du blev kræftfri 😘😘 Tak mami 🙏🏼🎉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Astrid

  YEAHHHH – Tillykke og godt kæmpet 🎉🎉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja Iben Juhl

  Ej hvor godt! Tillykke!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja Iben Juhl

  Ej hvor godt! Tillykke!! Jeg skal til min første uni-eksamen nogensinde i morgen – håber jeg består

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Julie Deschanel

   Tusind tak! Og rigtig mange gange held og lykke – det skal nok gå 😊🙏🏼

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

Årets første ferie