2018 - please, be nice

#HappyDog at Clarion Hotel

6adb1cc3-0b9e-4cea-ae5a-defc736efd40

Reklame i samarbejde med Clarion Hotel Copenhagen Airport

Vov vov bloggen. I går havde jeg sørget for, at Julie og Morten kunne tilbringe deres nytårsaften i skønne omgivelser hos Clarion Hotel. Egentlig var planen, at Julie ville skrive et lille indlæg om vores ophold, hvor der var særlig fokus på MIG. Altså, mig – hendes hund Mikko. Men jeg synes nu bestemt, at det giver mere mening, at I hører om min oplevelse på firsthand. So here we go.

Jeg ved jo godt, at det til tider er lidt besværligt at have mig boende. Jeg gider sgu ikke være alene hjemme. Og nytårsaften? Gå glip af alt det sjove? Mens det buldrer, brager og lyser op udenfor i mørket? Nej nej. Derfor var Julie også meget glad, da hun fik en invitation til, at vi kunne komme forbi Clarion Hotel hvor hunde altid er velkomne. De har et koncept, der hedder #HappyDog (Julie må give jer detaljerne, jeg var solgt da jeg hørte “godbidder på bestilling”).

2bf2c69e-685b-4ad4-a5cb-40ffcb139174

Clarion Hotels #HappyDog-koncept
Hos Clarion Hotel er hunde altid velkomne. Men til nytårsaften er hundene særligt i centrum. Som hundeejer kan du nyde en god middag, champagnen, kransekagen og fyrværkeriet med tanke på, at vufferen har det trygt og godt på et lydisoleret værelset. Hotellet er placeret ved lufthavnen, hvor der tilmed er restriktioner på fyrværkeri, så det er mere begrænset end andre steder i landet. På værelset finder du hundeskålen til mad og drikke, en blød hundekurv og legetøj. Derudover kan der bestilles godbidder gennem deres roomservice.

Holy moly. Da vi ankom var hele lobbyen FYLDT med andre hunde, og der var virkelig nogle godter i mellem. Men hvem bliver holdt i kort snor, og bedt om at opføre sig repræsentabelt? Undskyld mig, men det er min skyld vi er her, så du burde være lidt mere taknemmelig. Julie tjekkede os ind (og jeg endte oppe på armen, bare fordi jeg var lidt ivrig efter hende den lækre puddel), og jeg fik en BullerBox, der var fyldt med godter og legetøj. Jeg blev selvfølgelig revet med op på værelset og parkeret, mens de andre hentede bagagen. Kunne I have parkeret mig ved hende pudlen?

Der var styr på tingene deroppe. En virkelig lækker hundeseng, legetøj, en MEGET pænere mad- og vandskål end jeg har derhjemme og et kort, hvor der stod, at jeg kunne ringe til roomservice, lige når jeg ville! Undskyld, er der nogen, der gider sætte telefonen i hundehøjde? Der var plads til at lege, og jeg elsker gulvtæpper, så det var en fest. Jeg kunne liiiige snige mig ind under sengen, og jeg elsker at gemme mig, så det var helt perfekt. Det bliver sgu godt det her.

48911d2e-2346-4bc1-a1fb-8560713b71aa73bdc2b9-728c-41a3-8432-e051d404c772

Jeg fik prøvesmagt ALLE godbidderne i min bullerbox, jeg lå og bredte mig i sengen, jeg fik bidt i legetøjet, jeg var ude at snuse på gangene, jeg var nede at tisse over det hele (selvfølgelig udenfor, noget har hun da lært mig), og hvis jeg selv skal sige det, fik jeg vist smigret et par stykker eller ti. Julie og Morten smuttede nogle gange, og jeg gad sgu ikke sidde på det værelse alene. Jeg gøede og gøede – men det der med lydisolerede værelser, det må der være noget om, for der var sgu ingen der kom og hentede mig. Den ene gang de gik, der blev jeg sgu træt af at vente, så jeg hoppede op i sofaen, over på sofabordet og fik fat i de godbidder fra BullerBoxen, som de havde gemt for mig. Amatører.

Jeg havde fået lovning på, at vi ringede efter roomservice, når Julie og Morten havde mæsket sig i mad (tak for invitationen), men der var ingen, der tog telefonen. Efter 7-8 forsøg gav vi op, ikke med min gode vilje, vil jeg lige sige. Jeg fik ladet batterierne op, i virkelig luksuriøse omgivelser (det er sgu noget andet end hjemme i Søborg), lige indtil vi pludselig skulle hoppe fra sofaer og ud at se på lys i vinduet. Normalvis gør jeg, når de der lys er der – men de plejer også at larme. Det gjorde de ikke i dag, så jeg sad bare tålmodigt og ventede på, at det var tid til at gå aftentur. Der dufter altså VIRKELIG godt herude ved hotellet, og jeg får lov til at hilse på alle de hunde vi møder.

Jeg gav lige roomservice en sidste chance dagen efter, og heldigvis var det ventetiden værd. Jeg fik serveret de lækreste godbidder på et fad med en klokke på. Det var der sgu stil over. Jeg fik en lille pose med “hvis nu der var rester”, hende damen kender mig vidst ikke (hvad er rester?). Men hun må have kendt Julie, for hun tog sgu skålen inden jeg havde spist halvdelen. Noget med at jeg får dårlig mave, men hvorfor går hun op i det?

9954adf6-bb4f-4f28-aa5d-fea8ee7f586f26025cdb-1030-4188-84e7-648a4af9eeb1

Jeg har sagt til Julie, at vi skal tilbage. Gerne med en lidt mere afslappet holdning til den snor der. Og med flere godbidder. Og en dag hvor det ikke regner, så min frisure ikke bliver ødelagt. Og så ville det være rart, at Julie ikke lå og fyldte i min side af sengen næste gang. Jo vist, jeg havde min egen hundekurv, men om natten der sover jeg altså i sengen – og den seng, den var verdensklasse. Stor anbefaling herfra. Vov vov.

I kan læse mere om #HappyDog lige HER.

Nytårspakken i år indeholdte følgende til 1795 kr. for 2 personer og 1 hund:

  • 1 overnatning i delt dobbeltværelse
  • Stor morgenbuffet 1. januar
  • Vand- og madskål til jeres hund på værelset
  • Bullerbox på værelset
  • Fri adgang til fitness faciliteter
  • Gratis wi-fi på hele hotellet

Morten og jeg nød en intet mindre end fantastisk nytårsmiddag i restauranten, mens vi vidste at Mikko var trygt på værelset. Brunchbuffeten var tilmed overdådig, og jeg har aldrig sovet i en bedre seng. Hotellet tilbyder også spafaciliteter, som vi desværre ikke fik benyttet, men vi kommer tilbage en anden dag og tager revanche. Samlet set havde vi et super fint ophold, omend det kunne mærkes, at vi var der på (hvad jeg gætter på er) årets travleste dag. 

I love you too, Clarion Hotel

64e29b77-72bf-4389-9fbb-aeac37c862fe0639f169-9370-4ecd-b617-9c575b9963b0887a97ba-002a-4359-99a5-13d9c7952776844dbaab-8e74-4d4c-8318-b959e6991a182bfca8f5-4f11-4933-8b0b-e0162f4cef91

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

2018 - please, be nice