Mine planer for julen

Konkurrence – 4. advent

e4b567e4-5dec-404e-9425-78eab326fc4eReklame for Clinique

Fjerde og – desværre også – sidste søndag i advent har meldt sig, og derfor skal I forkæles med en ekstra skøn præmie. Jeg har glædet mig ekstra meget til at udlodde denne præmie, da jeg synes, at den er intet mindre end fantastisk. Jeg er vild med Clinique, og jeg har brugt deres produkter i mange, mange år. Det var nogle af mine første hudpleje- og makeupprodukter.

Præmien er skræddersyet til hudtype 3, som jeg selv er, men mon ikke du – eller nogle du har kært – alligevel kan bruge produkterne, selvom du måske ikke er samme hudtype? Der er nemlig både produkter til olieret, uren og tør hud.

DU DELTAGER VED AT SKRIVE EN KOMMENTAR NEDENFOR

Præmien indeholder:

 • Et 3-trinssystem: Er det ikke bare lig med Clinique, sådan et 3-trinssystem? I sættet finder du en Liquid Facial Soap Oily, som er særligt godt til oileret hud. Derudover finder du en Clarifying Lotion, som giver din hud en mild eksfoliering, der blidt fjerner døde hudceller og giver en blødere og mere strålende hud. Den forbereder huden, så den lettere kan tage imod fugt. Sidst men ikke mindst finder du også en Dramatically Different Moisturizing Gel, der er oliefri og genopretter hudens fugtbalance.
 • Anti-Blemish Solutions Mask: En beroligende og naturlig lermaske, som heler og forebygger hudorme og uren hud, samtidig med at huden holdes mat. Den trænger ned i dybden, renser porerne og fjerner overskydende talg. Den er mild og udtørrer eller irriterer ikke huden – og så er den oliefri.
 • Anti-Blemish Solutions Clinical Clearing Gel: Denne gel behandler urenheder, fjerner overskydende olie som forudsager hudorme og forebygger fremtidige udbrud. Den kan bruges i hele ansigtet eller på udsatte områder.
 • Moisture Surge Extended Thirst Relief: En let creme-gel der virker som en hurtig opfriskning. I 24 timer er huden fyldt op med fugt.
 • Moisture Surge Face Spray Thirsty Skin Relief: En dejlig forfriskende ansigtsspray, der er sprængfyldt med fugt, aktiv aloe og ikke en dråbe olie. Den genopretter hurtigt hudens fugtbalance, blødgøre og lindrer i en fart.

3a109560-a0ce-4848-bb38-95abf8055e08

13 kommentarer

 • Maja Holmgren

  Krydser fingre!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ellen

  Det vil være mit drømmeønske, hvis jeg er heldig at vinde:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi Nicoline

  <3 Clinique ! De hjælper mig helt enormt med mine krater-store porrer som jeg hader- Jeg har ikke fundet nogle andre producenter som gør det ligeså godt. Ville elske denne pakke hjemme i min toilettaske. Glædelig baghjul og godt og lykkebringende nytår

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Birgitt Pedersen

  Glædelig jul og godt nytår

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle Dybdal

  Lækre produkter og helvis kan man dele med en anden der også sætter pris på Clinique – hvis jeg skulle være så heldig. ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • anna stokkendal

  Det vil GLÆDE MIG at vinde disse dejlige produkter

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette Ninon

  Ohlala, jeg kender en kær pige jeg gerne vil forkæle med disse skønne Clinique produkter.
  🍃🌸🍃

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • franziska van kordenoordt

  lækkerier!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Olsen

  Glædelig jul til dig og dine nærmeste. Tak, fordi du har været med til at forsøde December med fine Blogindlæg og julekonkurrencer.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla A

  Hold op, en skø præmie! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisa Hansen

  Rigtig fin give-away! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kamilla

  Jeg trænger virkelig til nyt i min i rutine… Må krydse fingre så! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • M

  Det lyder som noget for mig. Jeg har også brug for nye produkter til min hud, så jeg krydser fingre 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

Mine planer for julen