Anastasia Beverly Hills makeup

Mine planer for julen

62861ecd-23ee-48d6-a11a-24f541ea1305

Min vigtigste plan er selvfølgelig at få spist konfekt. 

Jeg har haft årets sidste arbejdsdag, og har nu juleferie. Årh, det er skønt. Det er næsten 2 hele uger, da jeg først skal på arbejde igen d. 2. januar. Jeg får en travl juleferie (har man ikke altid dét?), da jeg har en masse planer. En af ulemperne ved at være skilsmissebarn er, at man skal holde jul flere forskellige steder – og det kan blive lidt stressende at skulle fra det ene, til det andet, til det tredje. Men jeg kender ikke til andet.

I morgen holder Morten og jeg jul. Ikke fordi vi skal danse om juletræ og spise julemiddag – men vi skal ud at spise, hygge os og udveklse gaver. Eller, Morten har fået sine julegaver, så det er bare mig, der skal have gave(r). Dem havde jeg købt i Texas, og han fik valgte om han ville have dem med det samme eller om jeg skulle gemme dem til jul. Meeen mon ikke jeg alligevel har en lille gave til ham 😉 Han ved ikke hvor vi skal spise henne, da jeg har arrangeret det. Det er noget anderledes end hvad vi ellers har gjort os i, og jeg er liiiidt i tvivl, om det er for biodynamisk og grønt til hans smag. Nu må vi se!

På lørdag holder min søster, min nevø, min mor og jeg jul. Vi har en særlig tradition med 10’er gaver fra da min søster og jeg var små. Der var pengene også små, og de år hvor vi kun var os tre var gaverne også få. Derfor fandt min mor på, at vi skulle købe 10 gaver til hinanden for 10 kr. stykket. Så var der flere gaver at pakke op! Den tradition har vi altid holdt fast i, omend den varierer lidt. Nu har vi nok 15-25 gaver til hver, og priserne er nok også steget en smule. For nogle af gaverne i hvert fald. Men det er bare så hyggeligt, altså.

Juleaften er det bare mig og min mor – det har vi selv valgt i år. Jeg tænker, at vi tager en tur i Tivoli. Jeg fandt nemlig ud af, at de har åbent til kl. 16 (tror jeg, at det var), og jeg har nogle fribilletter, som jeg skal have brugt inden årets udgang. Så det er da oplagt! Jeg har bestilt lækker mad fra MadMedMening, som jeg skal have hentet i morgen. Min mor er vegetar, så de har sammensat en vegetarisk menu til hende. Det lød virkelig lækkert, og jeg synes, at det er synd, hvis min mor både skal være i køkkenet d. 23. og d. 24. – særligt når hun skal stå og lave mad, som hun ikke selv spiser.

Første juledag tager jeg til jylland – over til min farfar – sammen med min far og lillebror. Her skal vi være til d. 27., og jeg glæder mig til at se min farfar igen. Det er ved at være længe siden!

Dagene efter er nooooget mere rolige. D. 28. er det eneste i kalenderen, at Morten og jeg skal ud at spise morgenmad på BellaSky. Eller vi skal faktisk også have hentet et skab i IKEA. D. 29. skal jeg vokses og så skal vi ned til Stevns til en af Mortens kammerater og hans kæreste. D. 30. er der helt ro på, inden vi d. 31. tager på et lille ophold ude på Clarion Hotel og fejrer nytår. Dét ser jeg virkelig frem til 🙂

Jeg håber, at I også har nogle gode dage i vente – og at I får en dejlig jul.

Ingen kommentarer endnu

Efterlad gerne en kommentar til indlægget

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

Anastasia Beverly Hills makeup