Vintage Chanel

Julehygge: konfekt og biograf

8362bf03-8610-4480-81f2-87ebb3d5cbc1

Reklame for Odense Marcipan og SF Studios

Julehygge med en god veninde, er det ikke en af de bedste ting at tage sig til i december? Hvis I er lidt idéforladte, så får I her et par gode bud på, hvad I kan foretage jer op mod jul eller i dagene mellem jul og nytår. Og der er flere hvor de kommer fra!

Konfekt
Jul (eller nytår) er for mange lig med konfekt, og udover at det er lækkert, når det er færdigt og skal spises – så er det også en super hyggelig aktivitet! Skru op for julemusikken og hop i et rigtig hygge-outfit (Nuria og jeg rendte selvfølgelig rundt i vores onesies), så er der et godt grundlag for en skøn eftermiddag. Den kan evt. peppes op med gløgg, hvis det skal være rigtig julet – og lidt fjollet. Vi holdte os dog til the 😉

Odense Marcipan har lavet noget marcipan med smag, og dét kan anbefales. Der er en lakridsvariant, som smager af det, det er = marcipan med lakrids. Så er der en champagne og jordbær variant, som er lyserød (YAY)! Den er lidt speciel, da den smager af champagne, som jo er lidt sprittet i smagen. Og sidst men ikke mindst, en variant med cappucino og karamel. Oh my god. Den er så lækker, jeg kunne spise den rå, direkte fra pakken, hvis det ikke var liiiiidt ulækkert. Jeg er ellers ikke til marcipan, men den der er rigtig god!

62861ecd-23ee-48d6-a11a-24f541ea130556ae2dd0-c0d0-4b43-9849-309c42a8fdcd

Biograf
Hvis man ikke har fået nok julehygge efter sådan en for- eller eftermiddag, så af sted med jer i biografen og se “A Bad Moms Christmas”. Den er hylende morsom, og endnu bedre end eteren, hvis I spørg mig. Vi var ikke mange i salen, da vi så den, men alligevel blev salen fyldt med latter. Det kan godt være, at det er en julefilm, men når den kan købes, så skal jeg have fingrene i den, så jeg kan se den igen og igen og igen. Og så skader det jo heller ikke, at der er nogle rimelig lækre mandelige skuespillere med.

01b17375-d4b3-4177-9d63-713dd9f95916

Ingen kommentarer endnu

Efterlad gerne en kommentar til indlægget

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

Vintage Chanel