Julehygge: konfekt og biograf

Anastasia Beverly Hills makeup

5d89fb63-1860-4412-881a-736b107ac01e

Reklame for Anastasia Beverly Hills

Jeg vil lige vise jer et par nyheder og et par favoritter fra Anastasia Beverly Hills. Jeg var til et event med dem, og har siden da testet løs af deres produkter. Jeg er solgt!
Anastasia Beverly Hills Radiant Holiday Blush Kit: Det lækreste blush kit med fire forskellige nuancer. De har alle en let shiny effekt, og giver hver deres look. Om man er til et let sunkissed look eller et strejf af lyserød, så får du det I dette kit. Og hvem har ikke brug for ekstra glød her om vinteren?
fa01766f-c310-4b93-804c-f69dfcb52ef8

Anastasia Beverly Hills Subculture Eyeshadow Palette: består af 14 forskellige farver I matte og metalliske naturlige toner. Jeg synes virkelig, at paletten har sådan et “moderjord”-tema, det lyder sjovt, men det er bare det første, der slår mig. Den har de jordnære farver, lidt vand, lidt græs/skov og noget sol/ild. Kan I følge mig? Den er perfekt til både at bruge til hverdag og til særlige anledning, hvis I spørg mig. Paletten indeholder 11 matte og 3 metalliske farver, som alle har en høj pigmentering.

27bf96d8-ed74-4fb3-b7c6-0c941682d9fb

Anastasia Beverly Hills Prism Eyeshadow Palette: Denne palette indbyder bare til fest. De 14 nuancer går fra neutrale, nude farver til vildere metalliske farver. Der er virkelig nogle farver der skiller sig ud, f.eks. den gule SPHERE og den grønne THRONE. Jeg er mest til de neutrale nude, og der er EDENSPHINX og LURE mine favoritter! Paletten indeholder 7 matte og 7 metalliske farver, som alle har en høj pigmentering.

eca0c8d3-dbe8-4243-ad37-f887fe6c988d
Anastasia Beverly Hills Sugar Glow Kit: Årh, jeg er vild med det her highlighter kit, der indeholder fire metalliske pudder highlighters. Og så er navnene bare for lækre – MARSHMALLOW der er hvidguld. GUMDROP der er en krom pink. BUTTERSCOTCH der er honning-guld. STARBURST der er pink. Du kan både bruge dem tørrer og fugtige!

3d0775b1-2aa3-4f83-8428-d718679a1d8a

Ingen kommentarer endnu

Efterlad gerne en kommentar til indlægget

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

Julehygge: konfekt og biograf