Vintage Chanel

En update på min nedtur

835410ac-e3da-4b7f-aaca-5333649ace29

Så må det være tid til en studie-update. Det bliver desværre ikke en positiv en af slagsen. Eller til dels, og til dels ikke. Hvis I ikke har læst med tidligere, så kan I kigge HER, hvor jeg har skrevet om forløbet samt hvordan og hvorledes “processen” er. Nå, men siden sidst så har jeg fået svar på min anke over, at min klage over min eksamenskarakter ikke blev imødekommet. Jeg har også fået svar på, om jeg kan få lov til at tage kandidatfag i foråret. Som I kan kan regne ud gik det ene godt, og det andet ikke så godt.

Jeg fik medhold i min anke. Det vil sige, at min eksamensopgave bliver sendt til ombedømmelse. Det er ret stort, har jeg efterfølgende kunne fornemme. Det er meget svært at få en klage igennem “hele systemet”, så allerede dét, at min anke er blevet imødekommet er noget at være stolt af og glad for. Nu har jeg også gjort alt hvad jeg kunne, og hvis opgaven igen får 00, så er den bare ikke bedre. Og så accepterer jeg selvfølgelig dét. Jeg får svar om to måneders tid – eller, der er allerede gået tre uger siden jeg fik svar, så ikke helt. Tilgengæld er “betingelsen”, at hvis jeg får ombedømt min karakter til 02, så SKAL jeg starte på kandidaten til februar. Og det finder jeg så ud af 1,5 uge inden jeg så SKAL starte. Pres.

Jeg har ikke fået lov til at tage kandidatfag til foråret. Dog har jeg tænkt mig at klage over denne afgørelse (også), da jeg mener, at den lider af retlige mangler. Jeg ved ikke hvor lang svartiden er på dét endnu, men jeg er bange for, at der ikke kan nå at komme en afgørelse før semesteret starter – og så er det jo ligemeget om jeg får medhold. Jeg blev virkelig gal, da jeg modtog afgørelsen, da de har lagt vægt på nogle forhold der er helt hen i vejret. Bl.a. at jeg ikke mødte op til eksamen, da min mor lå på hospitalet efter hendes 3. operation (hvilket jeg også søgte om dispensation for, men det blev ikke imødekommet, da jeg ikke havde fået en psykologisk udtalelse om, hvorfor/hvordan min mors kræftforløb påvirkede mig – og hvorfor jeg ikke kunne tage min eksamen. Are you f…… kidding me?)

Nå, så lige nu er det igen bare at vente. Og så skal jeg selvfølgelig have skrevet den skide klage over afgørelsen. Årh. Det kan godt være, at jeg de sidste måneders tid ikke har studeret, men jeg føler alligevel ikke, at jeg har haft “fri”, da der har været så meget at se til med de forskellige dispensationsansøgninger, klager og anke. Samtidig tager det bare enormt meget energi, fordi jeg bruger så meget tid på at tænke over det og konstant være på “standby”, da jeg ikke aner hvordan min fremtid ser ud. Min næste eksamen kan potentielt ligge i starten af marts, men det får jeg først svar på i slut januar. JESUS. Pres.

 

Ingen kommentarer endnu

Efterlad gerne en kommentar til indlægget

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

Vintage Chanel